Favignana til Marettimo færge

Favignana Marettimo færgeruten forbinder De Ægadiske Øer med De Ægadiske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 7 gange dagligt med en sejltid på omkring 25 minutter mens Siremar servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 30 m.

Der er 55 overfarter Uge på Favignana Marettimo ruten mellem De Ægadiske Øer og De Ægadiske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Favignana - Marettimo færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 7 Afgange Dagligt 25 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 6 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Favignana Marettimo Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Favignana Marettimo ruten er for en bil og 1 passager.

Favignana Guide

Den italienske ø Favignana er den største af de tre hovedøer blandt De Ægadiske Øer. Øen ligger ca. 7 km vest for Sicilien, mellem Trapani og Marsala, og beskrives ofte som at have form som en sommerfugl. Favignana by ligger på en smal stribe land, der forbinder de to ”vinger” af øen. De to dele af øen har meget forskellige karakteristika. Den østlige del af øen er stort set flad, mens den vestlige del af øen har bakker, med Monte Santa Caterina den højeste på 314 meter. På toppen af Monte Santa Vaterina ligger et fort, som oprindeligt blev etableret af saracerne og stadig bruges af den italienske hær. Besøgende bør bemærke, at fortet ikke er åbent for offentligheden. Selv om der er nogle turist faciliteter, virker øens karakter uændret, og rejsende hertil, er glade for at tilpasse sig den afslappende ø livsstil.

Favignana har gode, hyppie færgeforbindelser til de andre øer og Trapani og Marsala.

Marettimo Guide

Den italienske ø Marettimo er den mest afsidesliggende af de tre Ægadiske Øer, som ligger ud for Siciliens vestkyst. Øen, der er en stenet højderyg, der rager ud i havet, ligger inden for et marine naturreservat og er en populær destination for dykkere og vandrere. Øen har kun en by, som også kaldes Marettimo, og dette er en fiskerby.

Marettimo havn ligger omkring 40 minutter med flyvebåd fra Favignana og en time fra Trapani.