Favignana til Marettimo færge

Favignana Marettimo færgeruten forbinder De Ægadiske Øer med De Ægadiske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 49 afgange Uge med sejltid fra ca. 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Favignana Marettimo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Favignana - Marettimo færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 7 Afgange Dagligt 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Favignana Marettimo Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Favignana Marettimo ruten er for en bil og 1 passager.

Favignana Guide

Den italienske ø Favignana er den største af de tre hovedøer blandt De Ægadiske Øer. Øen ligger ca. 7 km vest for Sicilien, mellem Trapani og Marsala, og beskrives ofte som at have form som en sommerfugl. Favignana by ligger på en smal stribe land, der forbinder de to ”vinger” af øen. De to dele af øen har meget forskellige karakteristika. Den østlige del af øen er stort set flad, mens den vestlige del af øen har bakker, med Monte Santa Caterina den højeste på 314 meter. På toppen af Monte Santa Vaterina ligger et fort, som oprindeligt blev etableret af saracerne og stadig bruges af den italienske hær. Besøgende bør bemærke, at fortet ikke er åbent for offentligheden. Selv om der er nogle turist faciliteter, virker øens karakter uændret, og rejsende hertil, er glade for at tilpasse sig den afslappende ø livsstil.

Favignana har gode, hyppie færgeforbindelser til de andre øer og Trapani og Marsala.

Marettimo Guide

Den italienske ø Marettimo er den mest afsidesliggende af de tre Ægadiske Øer, som ligger ud for Siciliens vestkyst. Øen, der er en stenet højderyg, der rager ud i havet, ligger inden for et marine naturreservat og er en populær destination for dykkere og vandrere. Øen har kun en by, som også kaldes Marettimo, og dette er en fiskerby.

Marettimo havn ligger omkring 40 minutter med flyvebåd fra Favignana og en time fra Trapani.