COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tirrenia

Tirrenia forbinder det italienske fastland med Sardinien, Sicilien og Tremiti øerne, og er i øjeblikket et af det største færgeselskaber i Europa.

Tirrenias flåde består hobedsageligt af nye hurtigfærger, og man kommer til sin destination hurtigt og behageligt.

Tirrenia har omkring 60.000 færgeoverfarter og byder tretten millioner passagerer velkommen om bord årligt.

Hele Tirrenia flåden har en krydstogt kvalitet, og gennemsnitsalderen for skibene er 3-4 år – nogle af de ungste i Middelhavet.

På de mest populære ruter kan selskabet bærer op til 2700 passagerer og 900 biler.

Om bord på Tirrenia færgerne er der et stort udvalg af faciliteter, så passagerer er garanteret en behagelig og afslappet rejse.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Tirrenia sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Alle Tirrenia ruter

Tirrenia kundeanmeldelser

 • "Alt fungerede"

  Super tur. Alt fra bestilling af billet til turen var nemt og godt. Kan klart anbefales.

  Læs mere Læs mindre
 • "Billet forvirring "

  Båden var en god oplevelse, men da vi ankom med taxi ved indgangen til båden, fik vi af vide, at vi skulle gå en ret lang vej for at validere vores billet. Jeg havde formodet, at jeg kunne vise min booking bekræftelse, som jeg udskrev efter jeg bookede online, og få vores billetter der. Jeg vil mene, at dette bør være tydeligt forklaret, når man booker.

  Læs mere Læs mindre
 • "Frustrerende"

  Selvom turen var ok, var aflæsning kaotisk, hvis ikke ligefrem farlig.

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig færge"

  Jeg har brugt Tirrenia færger til Sardinien seks gange i det sidste halve år, og jeg kan stærkt anbefale dem. Skibene er meget behagelige og servicen er effektiv.

  Læs mere Læs mindre