Tirrenia

Tirrenia forbinder det italienske fastland med Sardinien, Sicilien og Tremiti øerne, og er i øjeblikket et af det største færgeselskaber i Europa.

Tirrenias flåde består hobedsageligt af nye hurtigfærger, og man kommer til sin destination hurtigt og behageligt.

Tirrenia har omkring 60.000 færgeoverfarter og byder tretten millioner passagerer velkommen om bord årligt.

Hele Tirrenia flåden har en krydstogt kvalitet, og gennemsnitsalderen for skibene er 3-4 år – nogle af de ungste i Middelhavet.

På de mest populære ruter kan selskabet bærer op til 2700 passagerer og 900 biler.

Om bord på Tirrenia færgerne er der et stort udvalg af faciliteter, så passagerer er garanteret en behagelig og afslappet rejse.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Tirrenia sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Læs mere Læs mindre

Alle Tirrenia ruter

Tirrenia kundeanmeldelser

 • "Behagelig færge"

  Jeg har brugt Tirrenia færger til Sardinien seks gange i det sidste halve år, og jeg kan stærkt anbefale dem. Skibene er meget behagelige og servicen er effektiv.

  'Anonym' rejste med Tirrenia på Bonaria

  Læs mere Læs mindre
 • "Tirrenia færge til Sardinien"

  Havde to ture (10 timer hver) på færgen (august 2014) – ikke godt! Alle kabiner var udsolgt, så vi betalte for”1 klasse flysæder”. De kunne ikke rigtig tilbagelænes og der er et fjernsyn et rummet, som nogle passagerer ønskede at se på indtil kl. 1 om morgnen! En virkelig dårlig nattesøvn. Ikke godt, når man skal rejse den næste dag. Mad og drikke er meget dyrt om bord, så medbringe egne. Jeg ville ikke tage denne tur igen, medmindre jeg kunne få en kabine. Jeg har rejst på længere overfarter, som Portsmouth – Santander før, og de er virkelig gode. Mit råd er at finde en alternativ færge til Sardinien, hvis du kan!!

  'Peter' rejste med Tirrenia på Amsicora

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende oplevelse"

  Ikke sikker på hvad vi ville få fra denne booking....Men så glade for, at vi bookede. Forbløffende, at bunden af skibet var et containerskib (for læsning af lastbiler og biler) og ovenpå, var det som om, at vi var på et krydstogtskib. Kabinen var typisk for et krydstogtskib, med brusebad, alt meget rent. Restauranten var god, og der var et meget stort bar område. Vi ankom udhvilede og overvældet i Napoli. Vi ville bruge denne færge igen.

  'Anonym' rejste med Tirrenia på Florio

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende overfart"

  Min mand og jeg havde en fremragende overfart fra Palermo til Napoli med Tirrenia på Florio. På- og aflæsning var meget nem, uden lange køer. Faciliteter på båden var fremragende. Vores kabine, som var indrettet til at kunne have 4 personer, var rummelig med god plads mellem sengene og skuffer. Det varme vandsystem i badeværelset var fantastisk. Udvalget af mad var rigtig godt.

  'Elizabeth' rejste med Tirrenia på Florio

  Læs mere Læs mindre