Tunis til Genova færge

Tunis Genova færgeruten forbinder Tunesien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 22 timer 45 minutter mens Tirrenia (CTN) servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 23 t.

Der er 6 overfarter Uge på Tunis Genova ruten mellem Tunesien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Tunis - Genova færgeselskaber

  • Grandi Navi Veloci
    • 3 Afgange Ugentlig 22 t 45 m
    • Få pris
  • Tirrenia (CTN)
    • 3 Afgange Ugentlig 23 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Tunis Genova Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Tunis Genova ruten er for en bil og 1 passager.

Tunis Guide

Tunis er den største by i Tunesien og landets hovedstad. Kartago, som er et Unesco verdensarv område og nok et af de vigtigste arkæologiske steder nogensinde fundet, ligger omkring 12 km fra Tunis. Byen har en blanding af arkitektoniske stilarter, brede gader og smalle gyder.

Selv om de gamle stenmure fra det 9. århundredes Medina, ikke længere eksiteterer, er der stadig de smalle gader, moskeerne og historiske strukturer, som også er blevet erklæret et verdensarv område. En række festivaler afholdes i byen hvert år, hvoraf den største er Carthage International Festival, som finder sted i juli og august. Festivalen, som startede i 1964, tiltrækker besøgende fra hele verden, og meget af den afholdes i det gamle amfiteater i Carthage, og er vært for sangere, musikere, skuespillere og dansere.

Genova Guide

Havnebyen Genova ligger i Liguria regionen i Italien ved Middelhavskysten. Genovas historiske centrum er en labyrint af smalle gyder, der fører til små torve, og her kan man ikke lade være med at sætte pris på historien og kulturen. Arkitektonisk er der mange forskellige stilarter, som ligger side om side med en middelalderlig mur.
Byens gamle havn er en populær tiltrækning for turister, som kan nyde alle de ting, som den gamle havn kan byde på. Et populært sted nær molen er byens fyrtårn, hvorfra der er dejlig udsigt over Genova og golfen.
Genovas færgeterminal ligger i Calata Chiappella og herfra er der færgeforbindelser mod Sicilien, Korsika, Spanien, Tunesien og Marokko. Terminalbygningen har alle de sædvanlige passagerfaciliterer og er også kørestol venlig.