COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tunis - Genova er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Tunis til Genova færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Tunesien til Italien side

Tunis - Genova færgeselskaber

  • 2 Sailings Weekly 22 hr 15 min
  • Get price
  • 5 Sailings Weekly 21 hr
  • Get price

Tunis Genova færge anmeldelser

 • "Tunis til Genova"

  Vi nød virkelig vores tur. Kabinen var fantastisk, i god stand og ren. Skibet er også generelt i meget god stand og godt vedligeholdt. Med det sagt, er der en mindre ting: poolen var lukket under vores rejse. Personalet sagde, at ”der arbejdes på dem”, skønt for os, for det så ud til at de var lukket , da der ikke var nogen der arbejdede på dem. Den største kritik, vi har, er med hensyn til manglende oplysninger ombord. For eksempel var vores ankomsttidspunkt i Genova tidligt (tidligere end den ankomsttid der stod på vores billetter, da vi købte dem), men vi blev kun oplyst om dette en kort tid inden vi ankom. Så vi måtte skynde os at pakke og forlade vores kabine, men kun på grund af den manglende information. Besætningen kunne nemt have informeret os, da vi viste os vores kabine eller på et andet tidspunkt.

  'La Superba' travelled on La Superba

  Læs mere Læs mindre
 • "La Suprema"

  La Suprema er et dejligt, rent skib. Jeg rejste alene (er kvinde) og følte mig sikker. Rummene er store og behagelige, personalet nyttige, de taler et par andre sprog end italiensk. Vi tog af fire time forsinket, efter en lang ventetid i Tunis, men gjorde op for det på overfarten og ankom kun en halv time forsinket i Genova.

  'La Suprema' travelled on La Suprema

  Læs mere Læs mindre

Tunis til Genova færge

Tunis Genova færgeruten forbinder Tunesien med Italien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 2 gange Uge, CTN Ferries 3 gange Uge & CTN Ferries servicen er tilgængelig op til 2 gange Uge.

Der er 7 overfarter Uge på Tunis Genova overfarten mellem Tunesien og Italien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Tunis Guide

Tunis er den største by i Tunesien og landets hovedstad. Kartago, som er et Unesco verdensarv område og nok et af de vigtigste arkæologiske steder nogensinde fundet, ligger omkring 12 km fra Tunis. Byen har en blanding af arkitektoniske stilarter, brede gader og smalle gyder.

Selv om de gamle stenmure fra det 9. århundredes Medina, ikke længere eksiteterer, er der stadig de smalle gader, moskeerne og historiske strukturer, som også er blevet erklæret et verdensarv område. En række festivaler afholdes i byen hvert år, hvoraf den største er Carthage International Festival, som finder sted i juli og august. Festivalen, som startede i 1964, tiltrækker besøgende fra hele verden, og meget af den afholdes i det gamle amfiteater i Carthage, og er vært for sangere, musikere, skuespillere og dansere.


Genova Guide

Havnebyen Genova ligger i Liguria regionen i Italien ved Middelhavskysten. Genovas historiske centrum er en labyrint af smalle gyder, der fører til små torve, og her kan man ikke lade være med at sætte pris på historien og kulturen. Arkitektonisk er der mange forskellige stilarter, som ligger side om side med en middelalderlig mur.
Byens gamle havn er en populær tiltrækning for turister, som kan nyde alle de ting, som den gamle havn kan byde på. Et populært sted nær molen er byens fyrtårn, hvorfra der er dejlig udsigt over Genova og golfen.
Genovas færgeterminal ligger i Calata Chiappella og herfra er der færgeforbindelser mod Sicilien, Korsika, Spanien, Tunesien og Marokko. Terminalbygningen har alle de sædvanlige passagerfaciliterer og er også kørestol venlig.