Terracina til Ponza færge

Terracina Ponza færgeruten forbinder Italien med Pontine Øerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. NLG sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time mens Laziomar servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 40 m.

Der er 21 overfarter Uge på Terracina Ponza ruten mellem Italien og Pontine Øerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Terracina - Ponza færgeselskaber

  • NLG
    • 7 Afgange Ugentlig 1 time
    • Få pris
  • Laziomar
    • 14 Afgange Ugentlig 2 t 40 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Terracina Ponza Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Terracina Ponza ruten er for en bil og 1 passager.

Terracina Guide

Den italienske by Terracina ligger i provinsen Latina, omkring 55 km sydøst for Rom. Beliggende i byen, og velbevaret, er det antikke romerske Forum og det romerske fortov.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til øen Ponza.

Ponza Guide

Ponza er den største af de Pontinske øer, som er en øgruppe, der ligger ud for den italienske kyst mellem byerne Rom og Napoli. Ponza er kendt for sine blå grotter, der blev oprettet af etruskerne og omfatter Serpents Grotto og det romerske galleri, som er en romersk tunnel, der forbinder Ponza til den nu lukkede store sandstrand Chiaia di Luna. Ruinerne på øen er populære blandt turister, og inkluderer egyptiske, græske og fønikiske ruiner midt på øen.

Der er færgeforbindelser fra Ponza til Napoli, Terracina, Formia og Anzio.