Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Terracina - Ponza er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Pontine Øerne side

Terracina - Ponza færgeselskaber

    • 13 Sailings Weekly 1 hour 15 min
    • Get price

Terracina til Ponza færge

Terracina Ponza færgeruten forbinder Italien med Pontine Øerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, NLG. Der er op til 13 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Terracina Ponza færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Terracina Guide

Den italienske by Terracina ligger i provinsen Latina, omkring 55 km sydøst for Rom. Beliggende i byen, og velbevaret, er det antikke romerske Forum og det romerske fortov.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til øen Ponza.


Ponza Guide

Ponza er den største af de Pontinske øer, som er en øgruppe, der ligger ud for den italienske kyst mellem byerne Rom og Napoli. Ponza er kendt for sine blå grotter, der blev oprettet af etruskerne og omfatter Serpents Grotto og det romerske galleri, som er en romersk tunnel, der forbinder Ponza til den nu lukkede store sandstrand Chiaia di Luna. Ruinerne på øen er populære blandt turister, og inkluderer egyptiske, græske og fønikiske ruiner midt på øen.

Der er færgeforbindelser fra Ponza til Napoli, Terracina, Formia og Anzio.