Ginostra til Panarea færge

Ginostra Panarea færgeruten forbinder Æoliske Øer med Æoliske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 35 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Ginostra Panarea færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ginostra - Panarea færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 5 Afgange Dagligt 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Ginostra Panarea Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Panarea Guide

Panarea er en italiensk ø, der ligger ud for den nordøstlige kyst af øen Sicilien, og er den anden mindste af de Æoliske øer, der er en gruppe af vulkanske øer. Øen er populær blandt turister, der nyder strandene og den dejlige natur, og for en lille ø, er den overraskende veludstyret. San Pietro på østkysten er hvor de fleste tjenester og faciliteter ligger. Der er også en lille havn for lystbåde, skibe og fiskefartøjer.

Blandt øens strande er Cala Junco, på den sydlige del, som er tilgængelig både fra vand og land langs en sti, der fører til stranden. På vej til Cala Junco kan man også komme til stranden Cala degli Zimmari. Disse er de eneste strande på øen, som er tilgængelig på land.

Der er færgeforbindelser til Napoli og Milazzo.