Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ginostra (Stromboli) - Panarea er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Ginostra (Stromboli) - Panarea færgeselskaber

    • 5 Sailings Daily 25 min
    • Get price
    • 4 Sailings Weekly 40 min
    • Get price

Ginostra til Panarea færge

Ginostra Panarea færgeruten forbinder Æoliske Øer med Æoliske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid på omkring 25 minutter mens Siremar servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 40 minutter.

Der er 39 overfarter Uge på Ginostra Panarea ruten mellem Æoliske Øer og Æoliske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Panarea Guide

Panarea er en italiensk ø, der ligger ud for den nordøstlige kyst af øen Sicilien, og er den anden mindste af de Æoliske øer, der er en gruppe af vulkanske øer. Øen er populær blandt turister, der nyder strandene og den dejlige natur, og for en lille ø, er den overraskende veludstyret. San Pietro på østkysten er hvor de fleste tjenester og faciliteter ligger. Der er også en lille havn for lystbåde, skibe og fiskefartøjer.

Blandt øens strande er Cala Junco, på den sydlige del, som er tilgængelig både fra vand og land langs en sti, der fører til stranden. På vej til Cala Junco kan man også komme til stranden Cala degli Zimmari. Disse er de eneste strande på øen, som er tilgængelig på land.

Der er færgeforbindelser til Napoli og Milazzo.