Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ginostra (Stromboli) - Salina er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Ginostra (Stromboli) - Salina færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 55 min
    • Get price
    • 3 Sailings Weekly 1 hour 35 min
    • Get price

Ginostra til Salina færge

Ginostra Salina færgeruten forbinder Æoliske Øer med Æoliske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 55 minutter mens Siremar servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 35 minutter.

Der er 10 overfarter Uge på Ginostra Salina ruten mellem Æoliske Øer og Æoliske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Salina Guide

Den italienske ø Salina er en af de Æoliske Øer og er en destination for naturelskere, der forelsker sig i øens smukke landskab, der består af vulkanske klipper og skråninger med oliventræer og kapers. Øen er mindre fyldt end Lipari og er den grønneste og mest frugtbare i øgruppen og er kendt for sine charmerende landsbyer. Rinella har en dejlig havn, som er det perfekte sted at se de smukke solnedgange. På den østlige del af øen ligger landsbyen Pollara, hvor man kan tage en trappe ned til havet, hvor man finder den berømte kystlinje, hvor filmen II Postino blev indspillet. Dette er Salinas smukkeste strand, med lavvandede, varmt, klart vand.

Øen kan nås med flyvebåd og SNAV færgen fra Messina på øen Sicilien.