COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Slovenien

Slovenien ligger i Europas hjerte og på trods af landets beskedne størrelse, har Slovenien et alsidigt landskab med både alpe-, middelhavs- og fastlandsklima. Landet var tidligere en del af Jugoslavien og fremstår i dag som det mest blomstrende, stabile og velbjergede land på Balkan.

De fleste som besøger landet betragter Slovenien som et pragtfuld og uudforsket alternativ til Europas mere besøgte feriedestinationer. Dette skyldes blandt andet at landet byder på alt fra smukke bjergtagende alpelandskaber til solrige sandstrande og tempererede fastlandsområder.

I byerne vil man højst sandsynligt stile bekendtskab med den lokale befolkning som altid er imødekommende og gæstfri. Bjerg- og højlandet har kold vinter og varm sommer, mens de kystnære egne har middelhavsklima med mild vinter og meget varm sommer. En af Sloveniens hovedattraktioner er de enestående underjordiske drypstenshuler, hvoraf den største er Postoina-hulen.

Populære Færgeselskaber

  • 6 Afgange Ugentlig 40 m
  • Få pris
  • 1 Afgang Ugentlig 2 t 30 m
  • Få pris

Slovenien anmeldelser

 • "dejlig sejltur"

  kvalitet for pengene

  Læs mere Læs mindre
 • "dejlig sejltur"

  kvalitet for pengene

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Slovenien