COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Capri - Positano er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Napoli-bugten til Italien side

Capri - Positano færgeselskaber

  • 10 Afgange Ugentlig 25 m
  • Få pris
  • 14 Afgange Ugentlig 45 m
  • Få pris
  • 3 Afgange Dagligt 30 m
  • Få pris

Capri til Positano færge

Capri Positano færgeruten forbinder Napoli-bugten med Italien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. NLG sejler op til 10 gange Uge, Alilauro 14 gange Uge & Positano Jet servicen er tilgængelig op til 3 gange dag.

Der er 45 overfarter Uge på Capri Positano overfarten mellem Napoli-bugten og Italien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Capri Guide

Den italienske ø Capri ligger i det Tyrrhenske Hav ud for Sorrento halvø og er meget populær blandt turister. Besøgende til øen bør besøge Villa San Michelle, som ligger på toppen af Phoenician Steps, 327 meter over havet. Når man er der, kan man nyde en spektakulær udsigt over byen Capri og havnen, Sorrento halvø og Vesuv.

Marina Piccola og Marina Grande er øens to havne, der er tilgængelig med båd fra Napoli, Sorrento, Positano og Amalfi.


Positano Guide

Den italienske by Positano ligger langs den smukke Amalfi-kyst og betragtes af mange som en af de mest maleariske kystbyer i landet. Selve byen har kønne pastelfarvede huse, der ser ud til at klamre sig til bjergsiden ud til havet, og besøgende bør være opmærksomme på, at der er mange stejle gader og trapper i byen, som kan være en udfordring for nogle. Selv om byen nu er en populær destination har den formået at bevare en stor del af sin charmerende fiskerleje atmosfære, med fantastiske klippe veje, livlige strand fronter og betagende udsigter.

Der er færgeforbindelser til Amalfi, Capri og Salerno fra byens havn.