Lipari til Salina færge

Lipari Salina færgeruten forbinder Æoliske Øer med Æoliske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines sejler op til 14 gange dagligt med en sejltid på omkring 20 minutter mens Siremar servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 50 m.

Der er 15 overfarter dag på Lipari Salina ruten mellem Æoliske Øer og Æoliske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Lipari - Salina færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 14 Afgange Dagligt 20 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 2 Afgange Ugentlig 50 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Lipari Salina Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Lipari Salina ruten er for en bil og 1 passager.

Lipari Guide

Den italienske ø Lipari er den største af de Æoliske Øer og ligger i det Tyrrhenske Hav, ud for den nordlige kyst af Sicilien. Lipari er en forholdvis lille ø, som måler knap 40 kvadratkilometer. Den største by på øen hedder også Lipari, og der er 4 andre landsbyer; Pianoconte, Quattropani, Acquacalda og Canneto. Lipari by er et dejligt sted at gå en tur og har elegante byhuse, sammen med nogle mere beskedne huse på små pæne gader. Der er mange souvenir butikker på øen og et godt udvalg af cafeer og restauranter, der serverer god, lokal mad og drikke. Der er spor fra øens historie på hele øen med græske grave. Dens mest imponerende attraktion er nok dens slot.

Lipari er den mest praktiske base for besøg til de Æoliske Øer. Der er hurtigfærger fra Sicilien, som stopper her og masser af både og flyvebåde til de andre øer.

Salina Guide

Den italienske ø Salina er en af de Æoliske Øer og er en destination for naturelskere, der forelsker sig i øens smukke landskab, der består af vulkanske klipper og skråninger med oliventræer og kapers. Øen er mindre fyldt end Lipari og er den grønneste og mest frugtbare i øgruppen og er kendt for sine charmerende landsbyer. Rinella har en dejlig havn, som er det perfekte sted at se de smukke solnedgange. På den østlige del af øen ligger landsbyen Pollara, hvor man kan tage en trappe ned til havet, hvor man finder den berømte kystlinje, hvor filmen II Postino blev indspillet. Dette er Salinas smukkeste strand, med lavvandede, varmt, klart vand.

Øen kan nås med flyvebåd og SNAV færgen fra Messina på øen Sicilien.