Trapani
Levanzo
Færger til De Ægadiske Øer
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Trapani til Levanzo færge

Trapani Levanzo færgeruten forbinder Sicilien med De Ægadiske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 16 gange dagligt med en sejltid på omkring 25 minutter mens Siremar servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 45 minutter.

Der er 20 overfarter dag på Trapani Levanzo ruten mellem Sicilien og De Ægadiske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

For mere information, besøg vores Færger fra Sicilien til De Ægadiske Øer side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Trapani til Levanzo?

  Færgeoverfarten fra Trapani til Levanzo tager ca. 35m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvor meget koster færgen fra Trapani til Levanzo?

  Trapani til Levanzo færgeprisen kan variere afhængigt af sæsonen. Den gennemsnitlige pris for en færge fra Trapani til Levanzo er 52 €.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Trapani og Levanzo?

  Der er 2 populære færgeoperatører for Trapani til Levanzo. Disse er
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Trapani til Levanzo?

  Book færger fra Trapani til Levanzo via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Levanzo?

  Ja, du kan rejse som fodpassager fra Trapani til Levanzo med
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar
 • Kan du tage din bil med på færgen fra Trapani til Levanzo?

  Ja, du kan rejse med et køretøj fra Trapani til Levanzo med
  • Siremar
 • Kan man tage kæledyr med på færgen fra Trapani til Levanzo?

  Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
  • Liberty Lines Fast Ferries
 • Hvad er afstanden fra Trapani til Levanzo?

  Afstanden mellem Trapani og Levanzo er ca. 10 sømil.

Trapani Guide

Den italienske by Trapani ligger på øen Sicilien og er hovedstaden i provinsen af samme navn. Byens historie går tilbage til Elymians og populære attraktioner i byen inkluderer dens kirker i almindeliged og det restaurerede katedral i særdeleshed. Cattedrale di San Lorenzo blev bygget i det 14. århundrede og gennemgik senere et byzantinsk ansigtsløft. Chiesa del Purgatorio er også populær i byen, og indeholder skulpturer.

Væk fra byens centrum ligger byen Erica, Marsala, som er berømt for sin vin og det antikke græske område Selinunte. En anden populær udflugt fra Trapani er de nærliggende Egadiøer, som kan nås på omkring 30 minutter. De er det perfekte sted for at slappe af, svømme og dykke.

Der er færgeforbindelser fra Trapani til øer som Pantelleria og Napoli, Cagliaria og Tunesien.


Levanzo Guide

Den italienske ø Levanzo er den mindste af de tre ægæiske øer, og ligger ud for Siciliens vestkyst. Øen har en befolkning på ca. 200, og en smuk lille havn, der er omgivet af dejlige bygninger, og her bor de fleste af indbyggerne. Traditionelt var øens økonomi centreret omkring landbrug, men ikke meget landbrug finder sted i dag. Besøgende vil se tørre stenmure, der dividere tilgroede marker, huse på bjergskråninger og begrænset langbrug for fåreavl.
Øens vejnet er ikke-eksisterende og der er bare et par mudder spor, der kan bruges af jeeps og muldyr, som er øens transportmidler. Fiskeri er populært ud for øens kyst og små fiskerbåde kan lejes. Det eneste rigtige turiststed på øen er Grotta del Genovese, som er en grotte, der indeholder forhistorisk kunst. Hvis man har brug for sol og afslapning, er Levanzo perfekt.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking