Olbia til Livorno færge

Olbia Livorno færgeruten forbinder Sardinien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Moby Lines sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer 55 minutter mens Grimaldi Lines servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 8 t.

Der er 28 overfarter Uge på Olbia Livorno ruten mellem Sardinien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Olbia - Livorno færgeselskaber

  • Moby Lines
    • 14 Afgange Ugentlig 6 t 55 m
    • Få pris
  • Grimaldi Lines
    • 14 Afgange Ugentlig 8 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Olbia Livorno Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Olbia Livorno ruten er for en bil og 2 passagerer.

Olbia Guide

Den italienske by Olbia ligger i Gallura regionen i det nordøstlige Sardinien. Byen er nu kendt som et stop på turen til og fra Sardinien, men har en lang historie og bevarer nok af sin egen charme til at byen kan være en destination i sig selv. Den historiske bymidte er et dejligt sted at tage en spadseretur eller at sidde i en bar eller restaurant og se verden udenfor. Populære attraktioner i byen inkluderer den middelalderlige Pisa-romanske kirke, der er bygget af gallurisk granit. To kalkmalerier fra det 13. århundrede findes i kirken. En anden populær attraktion er Festa di San Simplicio, som er Olbias største festival og fejre tre dage hvert år i maj.

Byen er ikke særlig dyr, og er et godt sted at tilbringe en dag eller to. Bortset fra attraktionerne i selve byen, er der nogle dejlige strande i nærheden.

Olbia havn er forbundet med Genova og Civitavecchia nær Rom. Andre destinationer er tilgængelige fra Golfi Aranci, en havn nord for Olbia.

Livorno Guide

Livorno er en italiensk by, der ligger på landets vestkyst og ofte besøges af krydstogtskibe, da det er en vigtig adgang til den berømte og maleriske Toscana region. Mange besøgende tager til byen på deres vej til andre destinationer i regionen, inklusiv Firenze, Pisa, Lucca og Siena. Byen blev designet under den italienske renæssance, da den blev regeret af storhertugen af Medici familien, men tilføjelser blev foretaget i slutningen af det 16. århundrede af Bernado Buontalenti.

En fæstning overser byens havn, og Livorno var engang omringet af mure, der blev bygget for at beskytte byen fra plyndringer. Mange af disse gamle mure står stadig ubeskadiget, og de er populære attraktioner blandt de besøgende.

Livorno havn har kørestolsadgange og gode passagerfaciliteter, som inkluderer bars, restauranter og banker. Der er færgeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunesien.