Adria Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Adria Ferries

Adria Ferries tilbyder en hurtig færgeforbindelse mellem Italien og Albanien.

Adria Ferries leverer overfarter mellem Trieste, Bari og Ancona i Italien og Durres i Albanien, og er det ideelle valg for rejser mellem de to lande.

Selskabet blev grundlagt i 2004, og har transporteret mere end 2,5 millioner passagerer og 7000 fartøjer. I 2014 blev de anerkendt som en markedsføre i færgetransport imellem de to lande, og er ansvarlig for en af de største flåder i omegnen.

Førhen kendt som Conero Riviera, er AF Michela det oprindelige skib i Adria Ferries flåden, og kan bære over 800 passagerer, imens AF Claudia, en af de største færger i Adriaterhavet, kan indehave 15,000 passagerer og har 280 luksuskabiner der står til rådighed. AF Francesa sluttede sig til flåden i 2009, i overensstemmelse med den nye Bari-Durres rute, efterfulgt af AF Marina i 2012, og Aurelia to år senere.

Se Adria Ferries sejlplaner, priser og book Adria Ferries færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Adria Ferries med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Adria Ferries routes and ports

Adria Ferries kundeanmeldelser

 • "Sejlturen fra Trieste, Italien til Durres, Albanien"

  Vi skyndte os til færgen fordi vi havde fået, at vide fra Direct Ferries, at check in var 3 timer før afgang. Efter vi var ankommet til færge check in viste det sig, at vi først skulle tjekke ind 2 timer før færgen skulle sejle. Det var koldt ombord på færgen den første dag. Der var ingen underholdning ombord. Maden var dyr i forhold til madens kvantitet og kvalitet. Vi sov godt ombord.

  Læs mere Læs mindre
 • "Forfærdelig!!!"

  Jeg vil ikke anbefale denne færgeservice. Turen startede 5 timer sent, ankom 5 timer sent og vi måtte vente 2 timer på at komme af. I alt 7 timers forsinkelse!!!

  Læs mere Læs mindre
 • "God familietur fra Bari til Durres"

  Vores familie på fire var meget tilfredse med vores tur fra Bari til Durres i juli 2014. Vi havde en 4-personers indvendig kabine med bad, som var perfekt til vores behov....ren og stille. Det var en lettelse efter de kaotiske og beskidte omgivelser ved havnen i Bari. Pålæsningen er noget rod, men jeg ved ikke, hvor meget er Adria Lines skyld.... Det er et kæmpe spild af tid, og en dårlig sidste oplevelse af Italien.

  Læs mere Læs mindre
 • "Bari - Durres færge"

  Bari terminal er temmelig forvirrende: der er faktisk to terminaler; en til venstre for hoveddelen, hvor man skal hente sine billetter, derefter skal man vente på en bus til hoveddelen, hvor man finder check-in, sikkerhedskontrollen osv. Afgangstiden burde have været kl. 23:00, men vi sejlede først kl. 00:30, og ankom næsten en time for sent næste morgen! Rummet med sæder på det øverste dæk var meget beskidt og sæderne var nedslidte, og lyset er tændt hele natten. Derudover var der larm fra barn et dæk under og dørene blev ikke holdt lukket hele tiden. Men på dæk 4 (dækket, hvor man finder receptionen) er der et rum, som næsten er ukendt, med dejlige, hvide lædersæder, og hvor lyset kan dæmpes eller endda slukkes. Jeg havde hele rummet for mig selv, hele tiden. Albanien ankomst uden problemer.

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking