Adria Ferries

Adria Ferries tilbyder en hurtig færgeforbindelse mellem Italien og Albanien.

Adria Ferries leverer overfarter mellem Trieste, Bari og Ancona i Italien og Durres i Albanien, og er det ideelle valg for rejser mellem de to lande.

Selskabet blev grundlagt i 2004, og har transporteret mere end 2,5 millioner passagerer og 7000 fartøjer. I 2014 blev de anerkendt som en markedsføre i færgetransport imellem de to lande, og er ansvarlig for en af de største flåder i omegnen.

Førhen kendt som Conero Riviera, er AF Michela det oprindelige skib i Adria Ferries flåden, og kan bære over 800 passagerer, imens AF Claudia, en af de største færger i Adriaterhavet, kan indehave 15,000 passagerer og har 280 luksuskabiner der står til rådighed. AF Francesa sluttede sig til flåden i 2009, i overensstemmelse med den nye Bari-Durres rute, efterfulgt af AF Marina i 2012, og Aurelia to år senere.

Se Adria Ferries sejlplaner, priser og book Adria Ferries færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Adria Ferries med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Læs mere Læs mindre

Om bord Adria Ferries

Alle Adria Ferries ruter

Adria Ferries kundeanmeldelser

 • "God familietur fra Bari til Durres"

  Vores familie på fire var meget tilfredse med vores tur fra Bari til Durres i juli 2014. Vi havde en 4-personers indvendig kabine med bad, som var perfekt til vores behov....ren og stille. Det var en lettelse efter de kaotiske og beskidte omgivelser ved havnen i Bari. Pålæsningen er noget rod, men jeg ved ikke, hvor meget er Adria Lines skyld.... Det er et kæmpe spild af tid, og en dårlig sidste oplevelse af Italien.

  'Glenn' rejste med Adria Ferries på Claudia

  Læs mere Læs mindre
 • "Meget gennemsnitlig tur med Adria Ferries"

  Jeg vil ikke anbefale Adria Ferries. Ved ankomst til færgeterminalen i Durres, måtte jeg, og circa 20 andre køretøjer, vente i over 2,5 timer før boarding, på trods af at andre biler af samme størrelse, kom om bord meget tidligere. Da jeg spurgte, hvorfor vi ikke kunne komme om bord, fik jeg af vide, at min bil (VW Passat) var for stor til at komme op ad rampen de andre køretøjer brugte. To timer senere blev jeg bedt om at køre om bord ved hjælp af samme rampe! Skibet ankom 2 timer sent i Bari. Ingen forklaring eller underskyldning blev givet. Kabinen var i bedste fald grundlæggende. Jeg har rejst med færge mange gange (hovedsagelig fra Kroatien til Italien). Jadrolinjia er et væsentligt bedre/mere professionelt færgeselskab, bare en skam, de ikke rejser til Albanien!

  'Malcolm' rejste med Adria Ferries på Claudia

  Læs mere Læs mindre
 • "Bari - Durres færge"

  Bari terminal er temmelig forvirrende: der er faktisk to terminaler; en til venstre for hoveddelen, hvor man skal hente sine billetter, derefter skal man vente på en bus til hoveddelen, hvor man finder check-in, sikkerhedskontrollen osv. Afgangstiden burde have været kl. 23:00, men vi sejlede først kl. 00:30, og ankom næsten en time for sent næste morgen! Rummet med sæder på det øverste dæk var meget beskidt og sæderne var nedslidte, og lyset er tændt hele natten. Derudover var der larm fra barn et dæk under og dørene blev ikke holdt lukket hele tiden. Men på dæk 4 (dækket, hvor man finder receptionen) er der et rum, som næsten er ukendt, med dejlige, hvide lædersæder, og hvor lyset kan dæmpes eller endda slukkes. Jeg havde hele rummet for mig selv, hele tiden. Albanien ankomst uden problemer.

  'Robert' rejste med Adria Ferries på Claudia

  Læs mere Læs mindre
 • "Første tur med færge nogensinde"

  Det skal siges, at mig og min kæreste havde forventet noget der var værre og ikke behageligt for passagerer, men heldigvis var alt godt! Vores tur var en natfærge fra Durres, Albanien til Bari, Italien den 15 september. På grund af storm, troede vi, at vi skulle være i nærheden af toilettet, hvis I forstår hvad jeg mener… Indtjekning starter mere end 3 timer før afgang. Vi var nogle af de første, der kom gennem paskontrollen og fik vores kabine. Ligesom hele skibet, er kabinerne ret gamle. Vi snakkede med personalet, som fortalte os at denne ”maskine” har været i brug siden 1974! Næsten 40 år på vandet er temmelig godt arbejde, sammenlignet med, hvad dette skib kunne tilbyde rejsende for 30 år siden! Faciliteterne er gamle, men gode. Bruser og badeværelse er enkelt, men godt. Selve kabinen var ikke så behagelig, da vi gerne ville have to senge ved siden af hinanden, men fik køjesenge, så jeg sov over min kæreste. Men da vi forlod færgen, så vi at der var kabiner med vindue og to senge ved siden af hinanden. Støjen fra motoren var en smule irriterende til at starte med, da vi stod i Durres. Men efter da vi faldt i søvn, nød vi næsten lyden fra motoren. Desværre kan man kun betale i euro, hvilket vi virkelig ikke forstår. Vi lever i det 21. århundrede, denne færges rute er velkendt af personalet, og de ved, at der er mange albanske mennesker som rejser til Italien. Det italienske personale var uhøflige og ville ikke acceptere albanske Lek. Dette er selvfølgelig ikke personalets skyld; de gør hvad de får besked på. Men det betyder ikke. at de skal være uhøflige og uvenlige om bord! De skal være kompetent, professionel og tolerant. Masser af personale var andre lande; Kroatien, montenegro, Filippinerne, Italien, Ukraine, Rusland osv. Alt i alt, var det en behagelig tur. Jeg vil anbefale rejsende at bestille en kabine med vindue, toilet og badeværelse. Vi rejste uden bil, så for os ville siddepladser koste omkring EUR 90, men prisen for en kabine for os begge to var EUR 150. Det var billigere og hyggeligere for os :) Ønsker alle en sikker rejse!

  'Anonym' rejste med Adria Ferries på Claudia

  Læs mere Læs mindre