Pozzuoli til Ischia færge

Pozzuoli Ischia færgeruten forbinder Italien med Napoli-bugten og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Medmar sejler op til 21 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time mens Caremar servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 10 m.

Der er 28 overfarter Uge på Pozzuoli Ischia ruten mellem Italien og Napoli-bugten. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Pozzuoli - Ischia færgeselskaber

  • Medmar
    • 21 Afgange Ugentlig 1 time
    • Få pris
  • Caremar
    • 7 Afgange Ugentlig 1 time 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Pozzuoli Ischia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Pozzuoli Ischia ruten er for en bil og 2 passagerer.

Pozzuoli Guide

Byen Pozzuoli er beliggende i provinsen Napoli i den italienske region Campania. Byens fortid er udstillet overalt og afspejler dens betydning i de græske og romerske tider. Pozzuoli er også kendt for det mærkeligt fænomen kaldet bradyseusm: den vulkanske aktivitet, drevet af trykket fra underjordiske gasser, som gør at byen stiger og falder i forhold til havets overflade.

Der er mange ting at se og lave i byen, men den mest populære attraktion er nok Macellum af Pozzuoli, hvilket var en marked bygning af den romerske koloni af Pozzuoli. Bygningen blev opdaget under udgravninger i det 18. århundrede, da en statue af Serapis blev fundet. Dette førte oprindeligt til at bygningen fejlagtigt blev identificeret som Serapis-templet.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Ischia, Casamicciola og Procida.