COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Napoli - Vulcano er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Æoliske Øer side

Napoli - Vulcano færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 6 hr 10 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 6 hr 15 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 14 hr 35 min
  • Get price

Napoli til Vulcano færge

Napoli Vulcano færgeruten forbinder Italien med Æoliske Øer og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. SNAV sejler op til 7 gange Uge, Alilauro 7 gange Uge & Siremar servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 15 overfarter Uge på Napoli Vulcano overfarten mellem Italien og Æoliske Øer og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Vulcano Guide

Den lille italienske ø Vulcano ligger i det Tyrrhenske Hav, omkring 25 km ud for øen Sicilien. Det er den sydligste af de otte øer, der udgør den Lipariske øgruppe. Øen har en række vulkanske centre, herunder en af de fire aktive vulkaner i Italien. Den seneste vulkan aktivitet på øen var ved Gran Cratere på toppen af Fossa Cone. Man kan gå til krateret af en vulkan, hvor man kan se røg komme ud af jorden! Bortset fra vulkaner, er øen populær blandt turister på grund af sine varme kilder, som kun er en kort gåtur fra øens havn.