COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ginostra - Vulcano er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Ginostra - Vulcano færgeselskaber

    • 4 Sailings Daily 1 hour 10 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 3 hr 45 min
    • Get price

Ginostra til Vulcano færge

Ginostra Vulcano færgeruten forbinder Æoliske Øer med Æoliske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 10 minutter mens Siremar servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 timer 45 minutter.

Der er 30 overfarter Uge på Ginostra Vulcano ruten mellem Æoliske Øer og Æoliske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Vulcano Guide

Den lille italienske ø Vulcano ligger i det Tyrrhenske Hav, omkring 25 km ud for øen Sicilien. Det er den sydligste af de otte øer, der udgør den Lipariske øgruppe. Øen har en række vulkanske centre, herunder en af de fire aktive vulkaner i Italien. Den seneste vulkan aktivitet på øen var ved Gran Cratere på toppen af Fossa Cone. Man kan gå til krateret af en vulkan, hvor man kan se røg komme ud af jorden! Bortset fra vulkaner, er øen populær blandt turister på grund af sine varme kilder, som kun er en kort gåtur fra øens havn.