Dubrovnik
Bari
Færger til Italien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Dubrovnik til Bari færge

Dubrovnik Bari færgeruten forbinder Kroatien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Jadrolinija. Der er op til 5 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Dubrovnik Bari færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Dubrovnik til Bari?

Færgeoverfarten fra Dubrovnik til Bari tager ca. 6h 30m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Dubrovnik og Bari?

Der er 1 færgeoperatør for Dubrovnik til Bari, og dette er
 • Jadrolinija

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Dubrovnik til Bari?

Book færger fra Dubrovnik til Bari via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Bari?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Dubrovnik til Bari med
 • Jadrolinija

Kan du tage din bil med på færgen fra Dubrovnik til Bari?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Dubrovnik til Bari med
 • Jadrolinija

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Dubrovnik til Bari?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • Jadrolinija

Hvad er afstanden fra Dubrovnik til Bari?

Afstanden mellem Dubrovnik og Bari er ca. 113 sømil.

Dubrovnik Bari færge anmeldelser

 • "Hvad jeg forventede"

  Min tur fra Dubrovnik til Bari gik uden hændelser, hvilket er en god ting. Skibets personale var gode og organiseret. Jeg ville ikke tøve med at bruge igen. Danny.

  'Dubrovnik' travelled on Dubrovnik

  Læs mere Læs mindre
 • "Dubrovnik til Bari"

  Behagelig overfart.

  'Dubrovnik' travelled on Dubrovnik

  Læs mere Læs mindre
 • "God oplevelse!"

  Vi så ikke frem til at rejse om natten mellem Bari og Dubrovnik, men personalet om bord var ikke kun venlige, men også dejlig vittige (specielt herrerne ved receptionen). De var meget hjælpsomme og imødekommende. Den eneste negative ting vi husker var, da vi var på udkig efter et sted at sidde om natten (vi havde ikke kabine), og befandt os i en gang, hvor de private kabiner var, kom et medlem af personalet og skældte os ud, fordi vi var der og tilbød ikke rigtig nogen hjælp, udover at aggressivt fortælle os, at vi ”hørte til” nedenunder uden overhovedet at kigge på vores billetter. Hendes dårlige kundeservice blev dog overskygget af herreren i receptionen, som nævnt tidligere. Tjenerne var også virkelig rare. Hvis man har råd til det, vil jeg anbefale at booke en kabine.

  'Dubrovnik' travelled on Dubrovnik

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk!"

  Vidunderlig oplevelse! Sov rigtig godt. Dejligt personale.

  'Dubrovnik' travelled on Dubrovnik

  Læs mere Læs mindre

Dubrovnik Guide

Den kroatiske by Dubrovnik ligger i Dalmatien region, og er en af de mest besøgte destinationer i Middelhavet. En af de mest populære attraktioner i byen er dens vægge, der strækker sig næsten 2 km rundt i byen. Væggene er 4-6 meter tykke på landsiden, men er meget tyndere på søsiden.

Dubrovniks færgeterminal ligger i Kantafig området, omkring 3 km fra den gamle by. Alle færger til og fra Dubrovnik afgår og ankommer hertil. Fra Dubrovnik er der færgeforbindelser til bl.a. Bari, Rijeka, Split, Stari Grad, Korcula og Mijet.


Bari Guide

Den italienske by og havn Bari ligger ved Adriaterhavet og er hovedstaden i den italienske region Puglia. Byen er ikke et særlig kendt turistmål, selv om der er et par seværdigheder og den er bekvemt placeret for besøgende, som ønsker en base for at udforske det omkringliggende område. Byens historiske centrum er placeret på et næs, der rager ind i Adriaterhavet. Det meste arkæologi i byen ligger i de smalle gader i Vecchia Bari kvarteret, som er berømt for at være forvirrende for besøgende, der ofte farer vildt. Baris mest berømte kirke, Basilica di San Nicola fra det 11. århundrede, ligger mellem havet og den gamle bydel. Kirken er dedikeret til St. Nicholas og blev bygget for at huse hans jordiske rester, som stadig ligger i krypten.

Fra Bari havn er der færgeforbindelser til Durres, Igoumenitsa, Cephalonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.


Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking