COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dubrovnik - Bari er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Kroatien til Italien side

Om bord på færgerne

Dubrovnik - Bari færgeselskaber

  • 3 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price

Dubrovnik Bari færge anmeldelser

 • "Tur fra Dubrovnik til Bari: kunne have været bedre"

  Kabinen var stor nok til en overnatning og sengene var forholdsvis behagelige. Personalet var hjælpsomme og effektive. Men kaffen var ikke god og udvalget af morgenmad var minimalt. I modsætning til andre færgeselskaber, var der ingen håndklæder eller sæbe. Dette er det eneste færgeselskab, vi kunne rejse med på denne rute, men hvis vi havde haft et andet valg, ville vi ikke vælge Jadrolinja igen, især for sådan en dyr pris. Blue Line var mere behagelig og bedre udstyret.

  'Dubrovnik' travelled on Dubrovnik

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig overfart"

  Vi blev hjulpet om bord af et medlem af personalet, hvilket var stort. Madudvalget i bar og buffet restaurant var ikke stort, men vi spiste et dejligt måltid i restauranten. Jeg var glad for, at vi havde reserveret en kabine med air con, så vi undgik massen af mennesker, som slog lejr på tilgængelige gulve og sæde pladser! Jeg ville kun rejse i en kabine! Personalet var hjælpsomme.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Hvad jeg forventede"

  Min tur fra Dubrovnik til Bari gik uden hændelser, hvilket er en god ting. Skibets personale var gode og organiseret. Jeg ville ikke tøve med at bruge igen. Danny.

  'Dubrovnik' travelled on Dubrovnik

  Læs mere Læs mindre
 • "Dubrovnik til Bari"

  Behagelig overfart.

  'Dubrovnik' travelled on Dubrovnik

  Læs mere Læs mindre

Dubrovnik til Bari færge

Dubrovnik Bari færgeruten forbinder Kroatien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Jadrolinija. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Dubrovnik Bari færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Dubrovnik Guide

Den kroatiske by Dubrovnik ligger i Dalmatien region, og er en af de mest besøgte destinationer i Middelhavet. En af de mest populære attraktioner i byen er dens vægge, der strækker sig næsten 2 km rundt i byen. Væggene er 4-6 meter tykke på landsiden, men er meget tyndere på søsiden.

Dubrovniks færgeterminal ligger i Kantafig området, omkring 3 km fra den gamle by. Alle færger til og fra Dubrovnik afgår og ankommer hertil. Fra Dubrovnik er der færgeforbindelser til bl.a. Bari, Rijeka, Split, Stari Grad, Korcula og Mijet.


Bari Guide

Den italienske by og havn Bari ligger ved Adriaterhavet og er hovedstaden i den italienske region Puglia. Byen er ikke et særlig kendt turistmål, selv om der er et par seværdigheder og den er bekvemt placeret for besøgende, som ønsker en base for at udforske det omkringliggende område. Byens historiske centrum er placeret på et næs, der rager ind i Adriaterhavet. Det meste arkæologi i byen ligger i de smalle gader i Vecchia Bari kvarteret, som er berømt for at være forvirrende for besøgende, der ofte farer vildt. Baris mest berømte kirke, Basilica di San Nicola fra det 11. århundrede, ligger mellem havet og den gamle bydel. Kirken er dedikeret til St. Nicholas og blev bygget for at huse hans jordiske rester, som stadig ligger i krypten.

Fra Bari havn er der færgeforbindelser til Durres, Igoumenitsa, Cephalonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.