COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Civitavecchia - Palermo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Rom til Sicilien side

Om bord på færgerne

Civitavecchia - Palermo færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 12 hr 45 min
  • Get price

Civitavecchia Palermo færge anmeldelser

 • "Sæder"

  Sæderne er lidt ubehagelige. Det ville være rart hvis ingen sov i gangrene, men overfarten var ok.

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge anmeldelse"

  Jeg har taget færgen fra Italien til Sicilien et par gange og synes det er god værdi for pengene. Denne gang var det en nattefærge, og jeg fik en rigtig god nattesøvn.

  'Splendid' travelled on Splendid

  Læs mere Læs mindre
 • "Fornøjelig overfart"

  Tog færgen fra Civitavecchia til Palermo, i stedet for at køre ned langs kysten. Det var en god beslutning, da overfarten var glat og kabinen var virkelig behagelig. Vores eneste negative kommentar, er angående læsning og aflæsning, som var langsom, selv om dette var en travl overfart. Alt i alt, god værdi for pengene og vi kan anbefale.

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Læs mere Læs mindre
 • "Positiv tur"

  Turen var afslappende og problemfri. Personalet var meget hjælpsomme og profesionelle. Både ud- og hjemrejsen ankom en time for sent. Generelt, var vi tilfredse med denne overfart.

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Læs mere Læs mindre

Civitavecchia til Palermo færge

Civitavecchia Palermo færgeruten forbinder Rom med Sicilien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grandi Navi Veloci. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 12 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Civitavecchia Palermo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er beliggende i Lazio regionen i det centrale Italien, ca. 80 km nordvest for Rom. Det arkæologiske museum i byen er beliggende i en bygning fra det 18. århundrede. Bygningen blev oprindeligt bygget for huse hovedkvarteret for den pavelig garnison. I museet kan besøgende se arkæologiske fund fra byen Centumcellae (det gamle navn for Civitavecchia), og fra byens omkringliggende omgivelser. På Civitavecchias hovedplads vil besøgende også finde en anden interessant attraktion. Katedralen dedikeret tiL San Francs af Assisi blev bygget over en kirke, der allerede eksisterede, og som de franciskanske fædre havde buygget på koncession af pave Paul V i 1610.

Byens havn, dannet af to moler og en bølgebryder, har færgeforbindelser til bl.a. Sicilien, Sardinien og Tunesien.


Palermo Guide

Byen Palermo ligger på den italienske ø Sicilien, langs dens nordvestlige kyst og har en stor og strategisk vigtig havn, ved siden af Monte Pellegrino. Byen er typisk af en Middelhavs by, og kan føre sin historie tilbage til det 8. århundrede og er i dag kendt for sine historiske bygninger, fantastiske paladser og sine markeder. Palermos historiske centrum er Quattro Canti-distriktet, som betyder ”Fire Hjørner”, og er, hvor en række af dens mest spektakulære attraktioner kan findes. Disse inkluderer det kongelige palads og katedralen Santa Maria Assunta. Katedralens størrelse og smukke arkitektur skal ses for at kunne værdsættes. Også populær i byen er det middelalderlige Basilica di San Francesco og Castello della Zisa, fra det 12. århundrede. For besøgende, der nyder scenekunst er der også Teatro Massimo, som er et nyligt renoveret teater.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunesien.