Ponza til Napoli færge

Ponza Napoli færgeruten forbinder Pontine Øerne med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, SNAV. Der er op til 5 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Ponza Napoli færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ponza - Napoli færgeselskaber

  • SNAV
    • 5 Afgange Ugentlig 3 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Ponza Napoli Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Ponza Guide

Den italienske ø Ponza ligger omkring 35 km syd for Cape Circeo i det Tyrrhenske Hav, og er den største af Pontine øhav. Øen betragtes ofte af besøgende som en billigere og roligere destination end øen Capri, og besøges ofte af de rige og kendte, der kan holde en lavere profil her. Ponza Porto er øens største by.

Øens krystalklare vand gør den til et paradis for besøgende, der ønsker at slappe af på strandene og svømme i havet. Der er en række gode restauranter, samt flere natklubber og barer. Øens hovedattraktion er naturen og den dejlige atmosfære, da der ikke er mange turistattraktioner eller monumenter på øen.

Der er færgeservicer fra Ponza til Napoli, Terracina, Formia og Anzio. Der er også flyvebåde til Anzio og Formia.