Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Giglio Ø

Giglio Island (Isola del Giglio) er en italiensk ø i Det Tyrrhenske Hav, lige ud for kysten af Toscana. Den ligger vest for Argentario forbjerg, ca. 14 kilometer væk. Øen har en lille befolkning på 1.6000 og 28 kilometer af herlige sandstrande.

Denne lille, bjergrige ø har ikke en lufthavn, så den eneste måde at nå Giglio på, er med færge. Rejsen fra Porto Santo Stefano på det italienske fastland, tager ca. en time og der er op til 4 afgange dagligt.

Der er busser mellem de tre hovedbyer på øen hele året rundt, som er mere hyppige om sommeren. Både kan lejes fra Giglio Porto, eller man kan tage en vand taxi eller leje en båd med chauffør for en tur rundt om øen.

Øens rige historie er stadig tilgængelig for besøgende gennem bygninger som Roman Villa ruinerne, som blev udgravet i 1918 i Giglio Porto, og det gamle Saracen Tower, som blev bygget i 1596 af Ferdinand de Medici.

Giglio Castello ligger i øens centrum, og er en middelalderlig landsby på en bakketop, som er omkranset af høje fæstningsvægge med syv af sine oprindelige ti tårne stadig intakt. Denne imponerende fæstning blev oprindeligt bygget i det 12. åhundrede af Pisans, og blev derefter restaureret og forstærket af Ferdinad II de Medici i 1623. Sognekirken San Pietro ligger inde i fortets mure og har kalkmalerier og relikvier, som går tilbage til det 14. århundrede.

Giglio Island byder på et væld af lækkerier for turister. Der er mange gyldne strande til solbadning og et netværk af stier for de mere eventyrlystne. De tre hovedbyer, Giglio Porto, Giglio Castello og Giglio Campese har alle noget for enhver smag, som det lækker toscanske køkken, frisk frisk og skaldyr, og dem som ønsker at prøve de lokale vine, kan gøre det i de gamle vinkældre i fæstningen.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Toremar
    • Få pris

Ruter og havne i Giglio Ø