Napoli til Panarea færge

Napoli Panarea færgeruten forbinder Italien med Æoliske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SNAV sejler op til 8 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer 5 minutter mens Alilauro servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 t 5 m.

Der er 11 overfarter Uge på Napoli Panarea ruten mellem Italien og Æoliske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Napoli - Panarea færgeselskaber

  • SNAV
    • 8 Afgange Ugentlig 5 t 5 m
    • Få pris
  • Alilauro
    • 3 Afgange Ugentlig 5 t 5 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Napoli Panarea Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Napoli Panarea ruten er for en bil og 1 passager.

Panarea Guide

Panarea er en italiensk ø, der ligger ud for den nordøstlige kyst af øen Sicilien, og er den anden mindste af de Æoliske øer, der er en gruppe af vulkanske øer. Øen er populær blandt turister, der nyder strandene og den dejlige natur, og for en lille ø, er den overraskende veludstyret. San Pietro på østkysten er hvor de fleste tjenester og faciliteter ligger. Der er også en lille havn for lystbåde, skibe og fiskefartøjer.

Blandt øens strande er Cala Junco, på den sydlige del, som er tilgængelig både fra vand og land langs en sti, der fører til stranden. På vej til Cala Junco kan man også komme til stranden Cala degli Zimmari. Disse er de eneste strande på øen, som er tilgængelig på land.

Der er færgeforbindelser til Napoli og Milazzo.