Amalfi
Castellammare di Stabia
Færger til Italien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Amalfi til Castellammare di Stabia færge

Amalfi Castellammare di Stabia færgeruten forbinder Italien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Alilauro sejler op til 8 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 30 minutter mens NLG servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 10 minutter.

Der er 15 overfarter Uge på Amalfi Castellammare di Stabia ruten mellem Italien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Amalfi til Castellammare di Stabia?

  Færgeoverfarten fra Amalfi til Castellammare di Stabia tager ca. 1h 50m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Amalfi og Castellammare di Stabia?

  Der er 2 populære færgeoperatører for Amalfi til Castellammare di Stabia. Disse er
  • Alilauro
  • NLG
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Amalfi til Castellammare di Stabia?

  Book færger fra Amalfi til Castellammare di Stabia via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Castellammare di Stabia?

  Ja, du kan rejse som fodpassager fra Amalfi til Castellammare di Stabia med
  • Alilauro
  • NLG
 • Kan du tage din bil med på færgen fra Amalfi til Castellammare di Stabia?

  Nej, kun fodpassagerer kan rejse med færgen.
 • Kan man tage kæledyr med på færgen fra Amalfi til Castellammare di Stabia?

  Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
  • Alilauro
  • NLG

Amalfi Guide

Amalfi er en by og kommune i Salerno provinsen, i Campania regionen i Italien. Byen er beliggende ved en dyb kløft ved foden af Monte Cerreto (1,315 meter høj), omgivet af dramatiske klipper og kystlandskab. Amalfi er hovedbyen på kysten, hvor den ligger og hedder Costiera Amalfitana på italiensk, og er en populær turistdestination, sammen med andre byer på samme kyst, såsom Positano, Ravello og andre. Amalfi er et Unesco verdensarv område.

Saint Andrews katedralen (Duomo) overser Piazza Duomo. Katedralen dateres tilbage til det 11. århundrede, og det indre er barokstil. Katedralens facade er byzantinsk stil og er prydet med forskellige malerier af helgener, inklusiv et stort et af Saint Andrew.

Amalfi kysten er berømt for sin produktion af Limoncello likør og området er kendt for at dyrke citroner. Citroner dyrket i området er normalt lange og mindst dobbelt så store som andre citroner.


Castellammare di Stabia Guide

Castellammare de Stabia, omtales normalt blot som Stabia, ligger i provinsen Napoli i Campania-regionen i det sydlige Italien. Byen er omkring 30 km syd af byen Napoli og ligger ved bredden af Napolibugten. Den nærliggende antikke romerske by Stabiae, som blev ødelagt i 79 e.kr. af Vesuvio vulkanudbrud, er et populært sted at besøge. Her kan man se dejlig arkitektur og markante kunstværker i den gamle bymidte.

Fra byens havn er der færger til Capri og Sorrento. Havnen er den tredje største i Campania efter havnene i Napoli og Salerno.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking