COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Amalfi - Castellammare di Stabia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Amalfi - Castellammare di Stabia færgeselskaber

    • 8 Sailings Weekly 1 hour 30 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 2 hr 10 min
    • Get price

Amalfi til Castellammare di Stabia færge

Amalfi Castellammare di Stabia færgeruten forbinder Italien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Alilauro sejler op til 8 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 30 minutter mens NLG servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 10 minutter.

Der er 15 overfarter Uge på Amalfi Castellammare di Stabia ruten mellem Italien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Amalfi Guide

Amalfi er en by og kommune i Salerno provinsen, i Campania regionen i Italien. Byen er beliggende ved en dyb kløft ved foden af Monte Cerreto (1,315 meter høj), omgivet af dramatiske klipper og kystlandskab. Amalfi er hovedbyen på kysten, hvor den ligger og hedder Costiera Amalfitana på italiensk, og er en populær turistdestination, sammen med andre byer på samme kyst, såsom Positano, Ravello og andre. Amalfi er et Unesco verdensarv område.

Saint Andrews katedralen (Duomo) overser Piazza Duomo. Katedralen dateres tilbage til det 11. århundrede, og det indre er barokstil. Katedralens facade er byzantinsk stil og er prydet med forskellige malerier af helgener, inklusiv et stort et af Saint Andrew.

Amalfi kysten er berømt for sin produktion af Limoncello likør og området er kendt for at dyrke citroner. Citroner dyrket i området er normalt lange og mindst dobbelt så store som andre citroner.


Castellammare di Stabia Guide

Castellammare de Stabia, omtales normalt blot som Stabia, ligger i provinsen Napoli i Campania-regionen i det sydlige Italien. Byen er omkring 30 km syd af byen Napoli og ligger ved bredden af Napolibugten. Den nærliggende antikke romerske by Stabiae, som blev ødelagt i 79 e.kr. af Vesuvio vulkanudbrud, er et populært sted at besøge. Her kan man se dejlig arkitektur og markante kunstværker i den gamle bymidte.

Fra byens havn er der færger til Capri og Sorrento. Havnen er den tredje største i Campania efter havnene i Napoli og Salerno.