Vibo Valentia til Lipari færge

Vibo Valentia Lipari færgeruten forbinder Italien med Æoliske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Vibo Valentia Lipari færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Vibo Valentia - Lipari færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 3 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Vibo Valentia Lipari Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Lipari Guide

Lipari er den største af de Lipariske Øer, som er en vulkansk øgruppe beliggende ud for Siciliens kyst. Øens største by, også kaldt Lipari, er den største by i øgruppen, og er fuld af liv med sin havn, historiske slot-citadel og charmerende gader. Ligesom de andre øer i øgruppen, er Lipari af vulkansk oprindelse, selv om det sidste udbrud, der fandt sted på øen var for ca. 1.400 år siden. På grund af de hurtige færgeforbindelser til og fra Sicilien og de andre Lipariske Øer, er det et fremragende udgangspunkt for at udforske de andre øer i øgruppen.

Lipari by er et fantastisk sted at vandre rundt, og her ligger fine byhuse side om side med mere ydmyge huse, der normalt har balkoner med blosmter, vask, løg og peberfrugter.