Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2679 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Ustica

Den lille ø Ustica er toppen af en gammel, undersøisk vulkan i det Tyrrhenske Hav, der ligger 52 kilometer nord for Palermo.

Øen er kendt af lokale som ’Den Sorte Perle’, da dens bakkede landskab hovedsageligt består af sorte klippeformationer.

Ustica er også berømt for at være et ø fængsel indtil 1950erne, hvor Mussolini sendte mange politiske modstandere under hans styre. Der er et fascinerende museum, som dokumenterer alt om fængselsvæsenet, som er værd at besøge.

Øen har fremragende kulisser til lange ture, og den bedste rute tager en op til øens fort. Dette historiske landmærke blev bygget af Bourbon konger i den antikke romerske æra, og byder på en fantastisk udsigt over øen.

Kystlinjen har en række spektakulære grotter og helt klart vand. Nogle besøgende kommer særligt for de fantastiske dykning muligheder, med vandet fuld af skibsvrag, romerske artefakter og farverigt marine liv.

Hvis man er efter en afslappende aften efter en lang dag med vandreture, så danner hovedbyen den perfekte ramme. Den store, maleriske piazza har charmerende restauranter og barer med udsigt over havet. Der er også en række små mad butikker, der sælger alt, hvad man behøver for en perfekt picnic på stranden.

Der er en hurtig færge fra Trapani, Sicilien, og en lidt længere service fra Napoli på Italiens vestkyst. Begge drives af Ustica Lines, der har en overfart om ugen.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • Få pris

Ruter og havne i Ustica