COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Siremar

Siremar har leveret færgeruter mellem Sicilien i det sydlige Italien og de omkringliggende øer Ustica og Pantelleria samt de Æoliske, de Ægadiske og de Pelagiske øer siden 1976.

Færgeselskabet bruger moderne hydrofoil passagerfærger på de korte ruter indenfor øgrupperne, og nogle tager kun 10 minutter. Disse færger tillader maksimal bagage på 10 kg per person, og har komfortable siddepladser med fuld air condition.

På de længere ruter, bruger Siremare en af deres mange store cruise skibe. Det største er Isola di Stromboli, som kan bære op til 802 passagerer. De kan også bære et stort antal køretøjer, lige fra motorcykler til autocampere, hvilket gør det endnu nemmere at rejse rundt mellem nogle af Italiens mest populære øer.

Det er tilladt at rejse med dyr på Siremars færger, men bortset fra førerhunde, skal passagerer stå i de tildelte reserverede områder eller putte deres dyr i en kennel om bord.

Se Siremar sejlplaner, priser og book Siremar færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Siremar med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Alle Siremar ruter