Sardinien

Sådan bookes færger fra Sardinien til Rom

Der er 3 færgeruter mellem Sardinien og Rom med 38 afgange ugentligt. Grandi Navi Veloci leverer 1 rute, Olbia til Civitavecchia som sejler 3 gange ugentligt. Grimaldi Lines leverer 2 ruter, Olbia til Civitavecchia sejler 7 afgange ugentligt & Porto Torres til Civitavecchia omkring 4 gange ugentligt. Tirrenia leverer 2 ruter, Olbia til Civitavecchia sejler 16 afgange ugentligt & Cagliari til Civitavecchia omkring 8 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Sardinien til Rom for at tjekke informasjon.

Sardinien Rom kort

Tryk her for kort

Om Sardinien:

Sardinien er en selvstyrende region i Italien og den næststørste ø i Middelhavet, efter Sicilien.

Det er en ø af typisk middelhav skønhed, med hvide sandstrande, vildt interiør, gamle landsbyer og en kompleks historiske, der tiltrækker mange naturelskere hvert år.

Bortset fra den smukke kyst, tilbyder Sardinien et stort udvalg af aktiviterer for dem, der elsker det udendørs. Man kan navigere op af kalkstensklipper, slynge sig gennem skovklædte stier, slentre over maleriske bugter og nyde fremragende vandsport.

Forårsmånederne er ideelle for turister, som ønsker lidt mere privatliv med landskabet i smukke farver og færre turister.

Øens placering i den centrale del af Middelhavet, betyder, at der er færger til mange destinationer i Europa. Der er mange havne langs dens kystlinje, som tilbyder servicer til både internationale og nationale byer.