Sardinia

Sammenlign færger fra Sardinien til Rom

Der er flere færgeoverfarter fra Sardinien til Rom. Færger forbinder pt. 4 havne i Sardinien med 1 Havne i Rom.

Der er 36 afgange dagligt på 4 ferry routes som leveres af 3 færgeselskaber, inklusiv Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines & Tirrenia. Den kortest overfart tager omkring 5 time 30 minut (Civitavecchia).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Sardinien og Rom. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Sardinien Rom kort

Tryk her for kort

Om Sardinien:

Sardinien er en selvstyrende region i Italien og den næststørste ø i Middelhavet, efter Sicilien.

Det er en ø af typisk middelhav skønhed, med hvide sandstrande, vildt interiør, gamle landsbyer og en kompleks historiske, der tiltrækker mange naturelskere hvert år.

Bortset fra den smukke kyst, tilbyder Sardinien et stort udvalg af aktiviterer for dem, der elsker det udendørs. Man kan navigere op af kalkstensklipper, slynge sig gennem skovklædte stier, slentre over maleriske bugter og nyde fremragende vandsport.

Forårsmånederne er ideelle for turister, som ønsker lidt mere privatliv med landskabet i smukke farver og færre turister.

Øens placering i den centrale del af Middelhavet, betyder, at der er færger til mange destinationer i Europa. Der er mange havne langs dens kystlinje, som tilbyder servicer til både internationale og nationale byer.