Kompas
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Kompas

Atlas Kompas leverer hurtigfærger mellem den romantiske italienske by Venedig og de kroatiske kystbyer Umag, Rovinj og Pula på Istrien, den største halvø i Adriaterhavet.

Atlas Kompas har to moderne katamaraner; Prince of Venice og Adriatic Jet, og garanterer en behagelig og god rejse for alle passagerer.

Undervejs leveres der en detaljeret sightseeing plan for både venetianske og kroatiske vartegn af det venlige og velvidende personale, så man kan få så meget ud af sin tur som muligt.

Om bord på Prince of Venice, finder man siddepladser, toiletter og tre udendørs dæk, der alle leverer en fantastisk udsigt over Adriaterhavet. Katamaranen blev også målrettet designet til at være sikker og stabil i dårligt vejr, så man kan slappe af, velvidende at man er i de bedste hænder.

Den unikt designede Adriatic Jet kan bære op til 343 passagerer, og tilbyder også rummelige siddepladsområder, aircondition, en velforsynet bar og et udvalg af toldfrie varer.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Kompas sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kompas kundeanmeldelser

  • "Nem tur"

    Pæn båd og hurtig tur mellem Venedig og kroatien

    Læs mere Læs mindre
  • "God tur "

    Jeg mødte en virkelig sød og servicemindet dame på kontoret, aftenen inden vi skulle afsted. Den sødeste jeg har mødt på hele min rejse. Hun gjorde turen lige det mere fantastisk. Tak for hende!

    Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking