COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Procida - Napoli er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Napoli-bugten til Italien side

Procida - Napoli færgeselskaber

  • 4 Sailings Daily 30 min
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 7 Sailings Daily 30 min
  • Get price

Procida Napoli færge anmeldelser

 • "Nemt og godt"

  Nem at booke, til tiden, en god oplevelse 

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Procida til Napoli færge

Procida Napoli færgeruten forbinder Napoli-bugten med Italien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. SNAV Aliscafi sejler op til 4 gange dag, Caremar 5 gange dag & Caremar (Hydrofoil) servicen er tilgængelig op til 7 gange dag.

Der er 16 overfarter dag på Procida Napoli overfarten mellem Napoli-bugten og Italien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Procida Guide

Den italienske ø Procida er beliggende i Flegrian øgruppen, lige ud for Napolis kyst, mellem Cape Miseno og øen Ischia. Det er en lille ø med en klippe kystlinje. Terra Murata bakke er øens højeste punkt, og måler kun 91 meter over havets overflade. Mht. attraktioner, er der ikke meget at se på øen, og det som der er, er tilsyneladende blevet forsømt. Derfor bør besøgende nyde den afslappende atmosfære.

Færger til Ischia stopper generelt ved Procida. Der er både hurtige og langsomme servicer, og nogle sejler fra en anden havn i Napoli, kaldet Mergellina, som er praktisk beliggende for forbindelse til det italienske jernbanenet. Procida betjenes også af færger fra en nærliggende by på fastlandet, Pozzuoli.