Milazzo til Lipari færge

Milazzo Lipari færgeruten forbinder Sicilien med Æoliske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 11 gange dagligt med en sejltid på omkring 55 minutter mens Siremar servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 1 time 35 m.

Der er 15 overfarter dag på Milazzo Lipari ruten mellem Sicilien og Æoliske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Milazzo - Lipari færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 11 Afgange Dagligt 55 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 4 Afgange Dagligt 1 time 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Milazzo Lipari Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Milazzo Lipari ruten er for en bil og 1 passager.

Milazzo Guide

Den sicilianske by Milazzo er den tredje største by i Messina provinsen og har en befolkning på omkring 32.000. Milazzo er placeret omkring 40 km fra Siciliens hovedstad, og ligger ved foden af den halvø, der rager ind i Det Tyrrhenske Hav. Et vigtigt og populært syn i byen er slottet Milazzo, bygningen som menes at have været startet af araberne og derefter udvidet af normannerne og restaureret af Frederik II. Andre interessante seværdigheder omfatter Church of Our Lady of Mount Carmel, Rock Church of St Anthony of Padua og den barokkoe Church of the Holy Crucifix.

Fra havnen i Milazzo afgår der færger til de Æoliske Øer og Napoli.

Lipari Guide

Lipari er den største af de Lipariske Øer, som er en vulkansk øgruppe beliggende ud for Siciliens kyst. Øens største by, også kaldt Lipari, er den største by i øgruppen, og er fuld af liv med sin havn, historiske slot-citadel og charmerende gader. Ligesom de andre øer i øgruppen, er Lipari af vulkansk oprindelse, selv om det sidste udbrud, der fandt sted på øen var for ca. 1.400 år siden. På grund af de hurtige færgeforbindelser til og fra Sicilien og de andre Lipariske Øer, er det et fremragende udgangspunkt for at udforske de andre øer i øgruppen.

Lipari by er et fantastisk sted at vandre rundt, og her ligger fine byhuse side om side med mere ydmyge huse, der normalt har balkoner med blosmter, vask, løg og peberfrugter.