CTN Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

CTN Ferries

CTN Ferries, eller Compagnie Tunisienne de Navigation, har i mere end 4 årtier forbundet havne i Tunesien med havne i Europa over Middelhavet.

Siden starten af 1959 har CTN Ferries etableret en flåde, som gør dem til en af de mest magtfulde færgeselskaber i regionen. Takkevare flåden kan selskabet tilbyde en kvalitet service i form af hyppighed, oplevelsen om bord og værdi.

CTN Ferries har en regulær service mellem tunesiske havne og havne i nord Middelhavet med en moderne flåde på 6 skibe. Deres to største bilfærger – Carthage og Tanit er veludstyrede og giver passagerer en komfortabel, luksuriøs og underholdende rejse.

Faciliteterne om bord inkluderer reception, restauranter, nat bar, kaffebar, legeområde, pool, jacuzzi og toldfrie butikker.

Med directferries.dk kan du finde CTN Ferries sejlplaner, billetpriser og booke CTN Ferries færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne CTN Ferries med alternative færgeselskaber.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking