Rinella til Napoli færge

Rinella Napoli færgeruten forbinder Æoliske Øer med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Siremar. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 13 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Rinella Napoli færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rinella - Napoli færgeselskaber

  • Siremar
    • 1 Afgang Ugentlig 13 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Rinella Napoli Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Rinella Napoli ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rinella Guide

Den lille landsby Rinella ligger på øen Salina, eller Santa Marina Salina, som er dens fulde navn. Øen er del af de Lipariske øer, og ligger omkring 140 km nordøst for Palermo og 70 km nordvest for Messina. Rinella, som er kendt for sine huler og sorte strande, er hjem til øens anden havn.

Øen er inddelt i tre regioner/byer. Santa Marina ligger på østkysten, Malfa mod nord og Leni mod syd. Rinella ligger ned mod havet fra Leni. Andre byer på øen er Capo Faro, Pollara og Lingua.

Der er færgeforbindelser fra den lille havn til Palermo og Milazzo på Sicilien.