COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pozzuoli - Ischia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Napoli-bugten side

Pozzuoli - Ischia færgeselskaber

    • 24 Sailings Weekly 1 hour
    • Get price
    • 14 Sailings Weekly 1 hour 5 min
    • Get price

Pozzuoli til Ischia færge

Pozzuoli Ischia færgeruten forbinder Italien med Napoli-bugten og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Medmar sejler op til 24 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 hour mens Caremar servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 5 minutter.

Der er 38 overfarter Uge på Pozzuoli Ischia ruten mellem Italien og Napoli-bugten. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Pozzuoli Guide

Byen Pozzuoli er beliggende i provinsen Napoli i den italienske region Campania. Byens fortid er udstillet overalt og afspejler dens betydning i de græske og romerske tider. Pozzuoli er også kendt for det mærkeligt fænomen kaldet bradyseusm: den vulkanske aktivitet, drevet af trykket fra underjordiske gasser, som gør at byen stiger og falder i forhold til havets overflade.

Der er mange ting at se og lave i byen, men den mest populære attraktion er nok Macellum af Pozzuoli, hvilket var en marked bygning af den romerske koloni af Pozzuoli. Bygningen blev opdaget under udgravninger i det 18. århundrede, da en statue af Serapis blev fundet. Dette førte oprindeligt til at bygningen fejlagtigt blev identificeret som Serapis-templet.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Ischia, Casamicciola og Procida.


Ischia Guide

Ischia er en ø af vulkansk oprindelse, beliggende i den Napoletanske bugt, ca. 35 km vest for Napoli og 30 km nordvest for Capri. Den lille ø har en 40 km kystlinje, så her er masser af muligheder for at dase på en solrig strand. Saint Angelo har et trafik frit bymiljø, og besøgende vil finde en elegant by fyldt med butikker, der sælger lokal keramik og andre lokale produkter.
Der er færgeforbindelser fra Ischia til Napoli, Pozzuoli og Procida.