Pozzuoli til Ischia færge

Pozzuoli Ischia færgeruten forbinder Italien med Napoli-bugten og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Medmar sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time mens Caremar servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 5 m.

Der er 49 overfarter Uge på Pozzuoli Ischia ruten mellem Italien og Napoli-bugten. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Pozzuoli - Ischia færgeselskaber

  • Medmar
    • 5 Afgange Dagligt 1 time
    • Få pris
  • Caremar
    • 14 Afgange Ugentlig 1 time 5 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Pozzuoli Ischia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Pozzuoli Ischia ruten er for en bil og 2 passagerer.

Pozzuoli Guide

Byen Pozzuoli er beliggende i provinsen Napoli i den italienske region Campania. Byens fortid er udstillet overalt og afspejler dens betydning i de græske og romerske tider. Pozzuoli er også kendt for det mærkeligt fænomen kaldet bradyseusm: den vulkanske aktivitet, drevet af trykket fra underjordiske gasser, som gør at byen stiger og falder i forhold til havets overflade.

Der er mange ting at se og lave i byen, men den mest populære attraktion er nok Macellum af Pozzuoli, hvilket var en marked bygning af den romerske koloni af Pozzuoli. Bygningen blev opdaget under udgravninger i det 18. århundrede, da en statue af Serapis blev fundet. Dette førte oprindeligt til at bygningen fejlagtigt blev identificeret som Serapis-templet.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Ischia, Casamicciola og Procida.

Ischia Guide

Ischia er en ø af vulkansk oprindelse, beliggende i den Napoletanske bugt, ca. 35 km vest for Napoli og 30 km nordvest for Capri. Den lille ø har en 40 km kystlinje, så her er masser af muligheder for at dase på en solrig strand. Saint Angelo har et trafik frit bymiljø, og besøgende vil finde en elegant by fyldt med butikker, der sælger lokal keramik og andre lokale produkter.
Der er færgeforbindelser fra Ischia til Napoli, Pozzuoli og Procida.