COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Livorno - Capraia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Capraia Ø side

Livorno - Capraia færgeselskaber

    • 9 Sailings Weekly 2 hr 42 min
    • Get price

Livorno til Capraia færge

Livorno Capraia færgeruten forbinder Italien med Capraia Ø. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Toremar. Der er op til 9 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 42 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Livorno Capraia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Livorno Guide

Den italienske havneby Livorno ligger i det Liguriske Hav på den vestlige kyst af Toscana. Meget af det oprindelige gade layout og arkitektur er blevet bevaret i det Nye Venedig område af byen. I dette område kan besøgende se gamle broer, smalle gader, adelsmands huse og et netværk af kanaler, der blev brugt til at forbinde byens havn med dens varehuse. Andet af interesse inkluderer de mange fine eksempler på neoklassiske bygninger, museer, offentlige parker og kulturinstitutioner.

Med samlerobjekter, dokumenter, og operaer der blev komponeret af den berømte Pietro Mascagni, der boede i byen, er Museo Mascagnano også værd at besøge. Nogle af hans værker bliver sågar udført under musiksæsonen.

Byens havn er den tredje største på Italiens vestkyst, og leverer mange tjenester og faciliteter, inklusiv godshåndtering og passagerservicer. Havnens faciliteter inkluderer kørestolsramper, toiletter og badefaciliteter. Der er også bars restauranter, et konferencecenter, banker, m.m.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunesien.


Capraia Guide

Den lille italienske ø Capraia (Isola di Capraia) ligger ud for Toscana og har en status som beskyttet nationalpark, da den er rig på dyreliv og har et uspoleret landskab. Capraia ligger omkring 55 km fra Italiens vestkyst og er 8 km lang og 2,5 km på sit bredeste punkt. Øen er populær blandt vandrere og naturelskere, som bruger øens gangstier, for at se den dejlige natur. Øens kyst er oversået med klippefyldte bugter, der er populære blandt turister. En anden måde at udforske øens kyst på, er ved at tage en organiseret sejltur. Øens vestkyst er stejl og stenet og østkysten er præget af bløde bakker og dale og er, hvor øens havn ligger. Øens to byer er Porto, hvor havnen er, og den historiske landsby Capraia Isola, som lokalt kaldes Paese, som er beliggende på et næs i bunden af fæstningen, Forte di San Giogio. Fæstningen blev bygget for at beskytte mod piratangreb. På et forbjerg under landsbyen ligger et vagttårn og et moalerisk forladt kloster.

Capraia er forbundet til Livorno med daglige færgeforbindelser.