Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sorrento - Napoli er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sorrento - Napoli færgeselskaber

    • 14 Sailings Weekly 35 min
    • Get price
    • 4 Sailings Daily 45 min
    • Get price

Sorrento til Napoli færge

Sorrento Napoli færgeruten forbinder Italien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. NLG sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 35 minutter mens Alilauro servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 45 minutter.

Der er 42 overfarter Uge på Sorrento Napoli ruten mellem Italien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Sorrento Guide

Den italienske by Sorrento ligger i Camania i Syditalien og har udsigt over Napolibugten. Der er mange fantastiske udsigter fra byen mod Napoli, Vesuv og øen Capri. Da byen er tæt på Napoli og Pompeji, er den et populært turistmål. Byen er også på Amalfi Drive, som er en 80 km lang smal vej, der følger kystens høje klipper over det Tyrrhenske Hav mellem Sorrento og Amalfi. Bortset fra de smukke byer og landsbyer langs vejen, er selve vejen en populær turistattraktion på grund af den spektakulære udsigt.

Selve byen har ikke mange attraktioner at byde på og bruges derfor hovedsageligt af turister som udgangspunkt for at udforske de omkringliggende områder. Men klosteret Chiesa di San Francesco fra det 14. århundrede, er værd at besøge. Der er også en lille have ved siden af, som har en fantastisk udsigt over Napolibugten. Syd for Corso Italia er et middeladerligt katedral, og mere af byens historie kan ses på Museo Correale, nær stationen.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Capri, Napoli og Castellammare di Stabia.