COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Positano Jet

Positano Jet byder på højhastighedsfærger, der sejler den utroligt smukke 55 kilometer strækning langs Amalfi kysten. De sejler imellem april og oktober, med en service der starter i Amalfi og Positano og ender i Capri, med en sejltid på kun 30 minutter.

I hovedsæsonen er der daglige afrejser, der tilbyder pragtfulde havudsigter og utrolige klinter der omrammer kystlinjen.

Skibet har et øverste dæk med plads til maksimum 196 medrejsende; det perfekte sted at nyde disse udsigter og det italienske klima. Underdækket har klimaanlæg og er et godt sted at have en pause fra det solrige udendørs.

Færgerne er en del af Lucibello flåden, et langtidsetableret firma på Amalfi kysten, der er en bådeudlejnings- og charterselskab.

Med directferries.dk kan du sammenligne Positano Jet sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.