Pozzuoli til Procida færge

Pozzuoli Procida færgeruten forbinder Italien med Napoli-bugten og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Medmar sejler op til 6 gange dagligt med en sejltid på omkring 40 minutter mens Caremar servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 30 m.

Der er 63 overfarter Uge på Pozzuoli Procida ruten mellem Italien og Napoli-bugten. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Pozzuoli - Procida færgeselskaber

  • Medmar
    • 6 Afgange Dagligt 40 m
    • Få pris
  • Caremar
    • 3 Afgange Dagligt 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Pozzuoli Procida Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Pozzuoli Procida ruten er for en bil og 2 passagerer.

Pozzuoli Guide

Byen Pozzuoli er beliggende i provinsen Napoli i den italienske region Campania. Byens fortid er udstillet overalt og afspejler dens betydning i de græske og romerske tider. Pozzuoli er også kendt for det mærkeligt fænomen kaldet bradyseusm: den vulkanske aktivitet, drevet af trykket fra underjordiske gasser, som gør at byen stiger og falder i forhold til havets overflade.

Der er mange ting at se og lave i byen, men den mest populære attraktion er nok Macellum af Pozzuoli, hvilket var en marked bygning af den romerske koloni af Pozzuoli. Bygningen blev opdaget under udgravninger i det 18. århundrede, da en statue af Serapis blev fundet. Dette førte oprindeligt til at bygningen fejlagtigt blev identificeret som Serapis-templet.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Ischia, Casamicciola og Procida.

Procida Guide

Procida er en italiensk ø, der ligger i Napolibugten i den sydlige del af landet. Øen ligger mellem det italienske fastland og den større ø Ischia og har en mere autentisk og charmerende følelse, end de mere populære øer Capri og Ischia. Øens hovedby, Procida Porto, ligger på øens nordøstlige kyst, og er, hvor færger til øen ankommer. De ældste dele af Procida Porto blev bygget på et højt næs for at give en form for forsvar. Privat boliger findes overalt på øen, men de er mere koncentreret i den sydlige del af Procida Porto.

Færger til Ischia stopper generelt ved Procida. Der er både almindelige færger og hurtigfærger. Procida betjenes også af færger fra en nærliggende by på fastlandet, som kaldes Pozzuoli.