COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cavo - Piombino er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Cavo til Piombino færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Elba til Italien side

Om bord på færgerne

Cavo - Piombino færgeselskaber

    • 4 Sailings Daily 30 min
    • Get price
    • 5 Sailings Daily 20 min
    • Get price

Cavo til Piombino færge

Cavo Piombino færgeruten forbinder Elba med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Moby Lines sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 30 minutter mens Toremar servicen sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid fra 20 minutter.

Der er 63 overfarter Uge på Cavo Piombino ruten mellem Elba og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Cavo Guide

Cavo er beliggende på den italienske ø Elba, og er en by og havn på øens middelhavs kyst. Elba er den største ø i det toscanske øhav, og danner del af øgruppen Toscano Nationalpark. Elba er også den tredje største italienske ø efter Sicilien og Sardinien.

Øen er kendt for sit krystalklare vand, smukke strande og dens vidunderlige landskab. For besøgende, der ønsker mere end afslapning på en af øens strande, er der dykning og snorkling, takke være de rige farvande, som vrimler med mange arter af fisk. For besøgende, som foretrækker at forblive på land, er øen perfekt for vandrerture.

Øen er forbundet til det italienske fastland på ruter mellem Piombino og Portoferraio, og Cavo, Rio Marina og Porto Azzurro.


Piombino Guide

Den italienske by Piombino var engang den gamle havn i Felesia, og tilbyder i dag besøgende to glimrende udsynspunkter, hvor man kan værdsætte byens fantastiske kystlinje. Den naturlige terrasse Piazza Bovio giver en fantastisk udsigt over havet, og i den gamle havn vil besøgende finde det perfekte sted at iagtage aktiviteten i fiskerihavnen, samt den daglige auktion.

Byen er bekendt for sine brolagte gader med restauranter og vinbarer, hvor kan man nyde lækker lokal mad og vin. Piombinos ”lille Paris” distrikt har en række historiske bygninger, der minder besøgende om byens betydning i middelalderen og under renæssancen. Disse inkluderer Rivellino, Palazzo Nuovo og byens slot, der blev bygget i det 16. århundrede af Cesare Borgia.

Der er færgeforbindelser fra Piombino til øerne i det toscanske hav (Elba ligger kun 10 km fra kysten), samt til Sardinien og Korsika.