Toremar
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Toremar

Toremar forbinder det italienske fastland med øerne i det toscanske øhav, inklusiv Elba, Giglio, Capraia og Pianosa.

Toremar startede i 1976, og tilbyder punktlige, komfortable og pålidelige færgeservicer, selv under urolige vejrforhold, og transportere omkring 1,5 passagerer om året.

I 2011 blev Toremar overtaget af det italienske færgeselskab Moby Lines, som nu driver servicen sammen med deres egne servicer.

Se Toremar sejlplaner, priser og book Toremar færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Toremar med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Toremar kundeanmeldelser

  • "Easy access to Elba"

    Undervejs på vores gps blev vejen til færgen rød og tiden vi skulle bruge på turen blev længere og længere, men da vi kom indtil byen og kørte mod færgelejet ja så var der fuld styr på at få os dirregeret direkte hen hvor vi skulle med færgen. Smidigt og uden forsinkelse. Færgen sejlede til tiden både ud og hjem & der er det nødvendige på færgen til sulten...

    Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking