Sammenlign færger fra Ustica til Sicilien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Ustica

Den lille vulkanske ø Ustica er bare 9 km bred, og er den ældste af den sicilianske ydre skærgård i Italien, ca. 60 kilometer nord for Palermo.

Øens oprindelse og dens sorte lava-dækket eksteriør, har bestemt dens navn, som er afledt af det latinske ’ustum’, som betyder ’brændt’. Her er også forrevne kyster, vidunderlige huler og bugter, samt fantastiske grotter.

De omkringliggende farvande er et beskyttet havområdet, hvilket gør Ustica til et populært sted for dykkere og snorklere.

Ustica er et populært feriemål for italienerne, så der er mange servicer til Sicilien, som driver af et populært lokalt færgeselskab. Man kan enten sejle til Palermo på den sicilianske nordkyst eller til Tapani, som er længere mod vest.

Om Sicilien

Øen Sicilien, som ligger ud for Italiens sydkyst, er den største af de mange italienske øer og er omgivet af det Ioniske Hav, det Tyrrhenske Hav og Middelhavet.

Dele af Sicilien er på samme breddegrad som den nordafrikanske kyst, hvilket resulterer i et mildt klima, der gør øen attraktiv året rundt, ikke bare for besøgende fra det italienske fastland, men også fra udlandet.

På Siciliens østkyst finder man Etna, den største aktive vulkan i Europa.

Der er en række færgeruter til og fra naboøerne og det italienske fastland, samt internationale forbindelser til blandt andet Malta og Tunesien.

Færger fra Ustica til Sicilien

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking