Ustica

Sådan bookes færger fra Ustica til Sicilien

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Ustica og Sicilien leveret af 2 færgeselskaber – Liberty Lines Fast Ferries & Siremar. Ustica Island til Palermo færge overfarten sejler dagligt med en sejltid fra omkring 1 time 30 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Ustica Sicilien overfarten mellem Ustica Island og Palermo.

Ustica Sicilien kort

Tryk her for kort

Færger fra Ustica til Sicilien

Om Ustica:

Den lille vulkanske ø Ustica er bare 9 km bred, og er den ældste af den sicilianske ydre skærgård i Italien, ca. 60 kilometer nord for Palermo.

Øens oprindelse og dens sorte lava-dækket eksteriør, har bestemt dens navn, som er afledt af det latinske ’ustum’, som betyder ’brændt’. Her er også forrevne kyster, vidunderlige huler og bugter, samt fantastiske grotter.

De omkringliggende farvande er et beskyttet havområdet, hvilket gør Ustica til et populært sted for dykkere og snorklere.

Ustica er et populært feriemål for italienerne, så der er mange servicer til Sicilien, som driver af et populært lokalt færgeselskab. Man kan enten sejle til Palermo på den sicilianske nordkyst eller til Tapani, som er længere mod vest.

Om Sicilien:

Øen Sicilien, som ligger ud for Italiens sydkyst, er den største af de mange italienske øer og er omgivet af det Ioniske Hav, det Tyrrhenske Hav og Middelhavet.

Dele af Sicilien er på samme breddegrad som den nordafrikanske kyst, hvilket resulterer i et mildt klima, der gør øen attraktiv året rundt, ikke bare for besøgende fra det italienske fastland, men også fra udlandet.

På Siciliens østkyst finder man Etna, den største aktive vulkan i Europa.

Der er en række færgeruter til og fra naboøerne og det italienske fastland, samt internationale forbindelser til blandt andet Malta og Tunesien.