Sammenlign færger fra Giglio Ø til Italien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Giglio Ø

Giglio Island, eller Isola Giglio, er en lille italiensk kommune i det Tyrrhenske Hav, ca. 15 km fra kysten i Toscana.

Langs øens 27 kilometer langs kyst ligger smukke strande og idylliske havne, mens bjergområder og uberørt terræn dominerer inde i landet, som kan udforske via det omfattende netværk af vandrestier.

Isla Giglio tilbyder fantastisk dykning og snorkling muligheder, og har klart blåt hav og farvet marine liv og koralrev under vandet.

Hvis man foretrækker at dykke ned i øens historie, kan resterne af en romersk villa findes i havneområdet, samt kirken San Pietro Apostolo.

Giglio Island er en populær dagstur destination for italienerne, og der er hyppige afgange dagligt til Porto Santo Steafano på fastlandet. Øens havn ligger på østkysten i landsbyen Giglio Porto.

Om Italien

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.

Færger fra Giglio Ø til Italien

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking