Giglio Island

Sammenlign færger fra Giglio Ø til Italien

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Giglio Ø og Italien leveret af 1 færgeselskab – Toremar. Giglio til Porto Santo Stefano færge overfarten sejler dagligt med en sejltid fra omkring 1 time 0 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Giglio Ø Italien overfarten mellem Giglio og Porto Santo Stefano.

Giglio Ø Italien kort

Tryk her for kort

Færger fra Giglio Ø til Italien

Om Giglio Ø:

Giglio Island, eller Isola Giglio, er en lille italiensk kommune i det Tyrrhenske Hav, ca. 15 km fra kysten i Toscana.

Langs øens 27 kilometer langs kyst ligger smukke strande og idylliske havne, mens bjergområder og uberørt terræn dominerer inde i landet, som kan udforske via det omfattende netværk af vandrestier.

Isla Giglio tilbyder fantastisk dykning og snorkling muligheder, og har klart blåt hav og farvet marine liv og koralrev under vandet.

Hvis man foretrækker at dykke ned i øens historie, kan resterne af en romersk villa findes i havneområdet, samt kirken San Pietro Apostolo.

Giglio Island er en populær dagstur destination for italienerne, og der er hyppige afgange dagligt til Porto Santo Steafano på fastlandet. Øens havn ligger på østkysten i landsbyen Giglio Porto.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.