Palermo til Ustica Island færge

Palermo Ustica Island færgeruten forbinder Sicilien med Ustica og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 25 minutter mens Siremar servicen sejler op til 9 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t.

Der er 44 overfarter Uge på Palermo Ustica Island ruten mellem Sicilien og Ustica. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Palermo - Ustica Island færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 5 Afgange Dagligt 1 time 25 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 9 Afgange Ugentlig 3 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Palermo Ustica Island Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Palermo Ustica Island ruten er for en bil og 1 passager.

Palermo Guide

Den italienske by Palermo ligger i den nordvestlige del af Sicilien, ved bugten Palermo i Det Tyrrhenske Hav. Byen har et ry i hele verden for sin historie, gastronomi, kultur og arkitektur. Mange besøgende strømmer til byen og den er nu hovedbyen for Siciliens kultur, handel og turisme. Byens centrum har mange fine eksempler på paladser og kirker, som giver vej til områder, hvor livsstilen ikke synes at have ændret sig i århundrede. Dette ses nok mest tydeligt i markederne i Palermo.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunesien.

Ustica Island Guide

Den lille italienske ø Ustica ligger ud for Siciliens nordkyst, og har spektakulære landskaber, både på land og under vandet. Øen, der er af vulkansk oprindelse, er en national marine park, der indeholder forstenede sort lava og krystalklart vand. På grund af dette er Ustica en populær destination med dykkere, der kommer hertil for at se den undersøiske antikke by Osteodos. Øen er også populær for overnattende gæster, da den er nem at komme til. Populære attraktioner på øen inkluderer den forhistoriske landsby ’Faraglioni’, som er en stor landsby med forstærkede fæstningsvægge, der er omkring 1 meter høj og 6 meter tyk.

Man kan tage en færge eller flyvebåd fra Palermos Stazione Marittima til Ustica. Overfarten tager omkring 2½ timer med færge og lidt over 1 time med flyvebåd.