COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Reggio Calabria - Stromboli er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Æoliske Øer side

Reggio Calabria - Stromboli færgeselskaber

    • 4 Sailings Weekly 3 hr 55 min
    • Get price

Reggio Calabria til Stromboli færge

Reggio Calabria Stromboli færgeruten forbinder Italien med Æoliske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Liberty Lines Fast Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Reggio Calabria Stromboli færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Stromboli Guide

Den italienske ø Stromboli ligger ud for Sicilien i det Tyrrhenske Hav og er en af de otte øer, der udgør den Lipariske øgruppe. Besøgende til øen kan vandre de smukke gader i dens største landsby og nyde den smukke udsigt eller nyde en sejltur til Sciara del Fuoco, som er en dyb sort lava ar ned på siden af vulkanen og er et godt sted at se Strombolis eksplosioner, især efter mørkets frembrud. Hvis man føler sig lidt mere modig, kan man også bestige vulkanen og se udbrud på tæt hold.

Nogle færger fra Sicilien og fastlandet stopper ved Stromboli. Alternativt kan rejsende skifte på Lipari til en forbindende færge.