COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rio Marina - Piombino er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Rio Marina til Piombino færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Elba til Italien side

Rio Marina - Piombino færgeselskaber

    • 8 Sailings Daily 45 min
    • Get price

Rio Marina til Piombino færge

Rio Marina Piombino færgeruten forbinder Elba med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Toremar. Der er op til 56 afgange Uge med sejltid fra ca. 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Rio Marina Piombino færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rio Marina Guide

Byen Rio Marina ligger på den italienske ø Elba, i provinsen Livorno i Toscana regionen. Området var først beboet i det 15. århundrede, selv om byen ikke rigtig begyndte at vokse indtil det 18. århundrede, efter et fald af pirat aktivitet i området. Selve byen ligger på en lille fjord på den østlige side af Elba, og er omgivet af bakker. I dag er byen en populær turistdestination. Kirken San Rocco er en populær attraktion i byen, og ligeledes er tårnet i havnen, som blev bestilt af Giacomo V Appiano i 1534.

Der er en færgeforbindelse fra havnen til Pianosa og Piombino.


Piombino Guide

Den italienske by Piombino var engang den gamle havn i Felesia, og tilbyder i dag besøgende to glimrende udsynspunkter, hvor man kan værdsætte byens fantastiske kystlinje. Den naturlige terrasse Piazza Bovio giver en fantastisk udsigt over havet, og i den gamle havn vil besøgende finde det perfekte sted at iagtage aktiviteten i fiskerihavnen, samt den daglige auktion.

Byen er bekendt for sine brolagte gader med restauranter og vinbarer, hvor kan man nyde lækker lokal mad og vin. Piombinos ”lille Paris” distrikt har en række historiske bygninger, der minder besøgende om byens betydning i middelalderen og under renæssancen. Disse inkluderer Rivellino, Palazzo Nuovo og byens slot, der blev bygget i det 16. århundrede af Cesare Borgia.

Der er færgeforbindelser fra Piombino til øerne i det toscanske hav (Elba ligger kun 10 km fra kysten), samt til Sardinien og Korsika.