Olbia til Civitavecchia færge

Olbia Civitavecchia færgeruten forbinder Sardinien med Rom og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 5 gange Uge, Grimaldi Lines 7 gange Uge & Tirrenia servicen er tilgængelig op til 14 gange Uge.

Der er 26 overfarter Uge på Olbia Civitavecchia overfarten mellem Sardinien og Rom og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Olbia - Civitavecchia færgeselskaber

 • Grandi Navi Veloci
  • 5 Afgange Ugentlig 6 t 16 m
  • Få pris
 • Grimaldi Lines
  • 7 Afgange Ugentlig 6 t 30 m
  • Få pris
 • Tirrenia
  • 14 Afgange Ugentlig 6 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Olbia Civitavecchia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Olbia Civitavecchia ruten er for en bil og 2 passagerer.

Olbia Civitavecchia færge anmeldelser

 • "Alt fungerede"

  Super tur. Alt fra bestilling af billet til turen var nemt og godt. Kan klart anbefales.

  'Kai' rejste på Olbia Civitavecchia ruten med Tirrenia på Sharden

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig tur"

  Jeg nød hele turen. Alt var ok. Tak.

  'Marina' rejste på Olbia Civitavecchia ruten med Grimaldi Lines

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur"

  God tur. Til tiden, på-og aflæsning effektiv.

  'Bret' rejste på Olbia Civitavecchia ruten med Tirrenia på Nuraghes

  Læs mere Læs mindre
 • "Tirrenia færge"

  Wow, overfarten med Tirrenia har forbedret sig siden jeg sidst tog færgen fra Civitavecchia til Olbia og Olbia til Genova (og retur) i 1994. Faciliteter og personalet er vidunderlige. Kabinen – en første klasse udvendig kabine for 2 personer – var udstyret med friske håndklæder, dejligt sengetøj og toiletartikler. Jeg kan klart anbefale til dem, der overvejer Tirrenia. Maden kunne have været bedre, men var tilstrækkelig.

  'Todd' rejste på Olbia Civitavecchia ruten med Tirrenia på Bithia

  Læs mere Læs mindre

Olbia Guide

Den italienske by Olbia ligger i Gallura regionen i det nordøstlige Sardinien. Byen er nu kendt som et stop på turen til og fra Sardinien, men har en lang historie og bevarer nok af sin egen charme til at byen kan være en destination i sig selv. Den historiske bymidte er et dejligt sted at tage en spadseretur eller at sidde i en bar eller restaurant og se verden udenfor. Populære attraktioner i byen inkluderer den middelalderlige Pisa-romanske kirke, der er bygget af gallurisk granit. To kalkmalerier fra det 13. århundrede findes i kirken. En anden populær attraktion er Festa di San Simplicio, som er Olbias største festival og fejre tre dage hvert år i maj.

Byen er ikke særlig dyr, og er et godt sted at tilbringe en dag eller to. Bortset fra attraktionerne i selve byen, er der nogle dejlige strande i nærheden.

Olbia havn er forbundet med Genova og Civitavecchia nær Rom. Andre destinationer er tilgængelige fra Golfi Aranci, en havn nord for Olbia.

Civitavecchia Guide

Den italienske by Civitavecchia ligger på det Tyrrrhenske Hav kysten i Lazio-regionen. Byen, som er hjemsted for knap 60.000 indbyggere, har en færgehavn og ligger ca. 80 km nordvest af Rom. Byens historie går tilbage over tusind år til 101-108 e.kr., da kejser Trajan beordrede bygningen af havnen i Centumcellae, for af imødekomme dybshav fragt til den romerske hovedstad.
Besøgende vil finde eksempler på restaurerede middelalderlige og barokke strukturer, som omfatter det store Fort Michelangelo, som er en fæstning, der blev bestilt av pave Giulio II i det tidlige 16. århundrede og forsvarsmuren bag havnen fra det 17. århundrede. Muren former den ene side af Lungoporto Gramsci, som er en forhøjet fodgænger gangbro. Herfra er der fremragende udsigt over krydstogtskibene og færgerne i havnen.
Der er bil- og passagerfærger mellem Civitavecchia og Sardinien, Sicilien og andre destinationer i Italien og udlandet.