COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Patras - Bari er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til Italien side

Om bord på færgerne

Patras - Bari færgeselskaber

  • 6 Sailings Weekly 15 hr
  • Get price

Patras Bari færge anmeldelser

 • "En god tur :)"

  Vi har rejst på Superfast to gange (Bari til Patras og Patras til Bari), og på begge turene var servicen rigtig god, personalet venlige og hjælpsomme, og kabinerne rene og behagelige. Vi ville rejse med dem igen. Det ville være godt med en restaurant, i stedet for selvbetjening.

  'Superfast II' travelled on Superfast II

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Nem indtjekning og ligetil tur. Sæderne er ikke ret behagelige for en 16 timer rejse, men ok for en nat. Skibet har gode faciliteter.

  'Superfast II' travelled on Superfast II

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur til/fra Grækenland"

  Jeg har rejst på denne rute flere gange, og har nydt det hver gang. Personalet er høflige og maden er fantastisk. Denne gang bookede jeg ikke en kabine (for at undgå at være i en lille kabine med fremmede), og sov fint på en bænk.

  'Superfast II' travelled on Superfast II

  Læs mere Læs mindre
 • "Superfast!"

  En rigtig god service fra Patras til Bari, men prisen for kabinen er meget høj.

  'Superfast II' travelled on Superfast II

  Læs mere Læs mindre

Patras til Bari færge

Patras Bari færgeruten forbinder Grækenland med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anek Superfast. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 15 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Patras Bari færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Patras Guide

Den græske by Patras er den regionale hovedstad i det vestlige Grækenland. Byen ligger ca. 215 km vest for Athen, den græske hovedstad og har udsigt over bugten af samme navn. Patras er det kommercielle centrum for regionen, og dens havn spiller en vigtig rolle i handel mellem Grækenland, Italien og det øvrige Europa. Patras Karnival er et af Europas største og mest farverige, og afholdes i byen hver februar. Det nydes af mange mennesker.

Det er færgeforbindelser fra byens havn til De Ioniske Øer og Korfu, som er en kort færgetur væk. Den sydlige italienske kyst er også indenfor rækkevidde fra Patras. Der er mange butikker, cafeer, restauranter og hoteller i byen.


Bari Guide

Den italienske by og havn Bari ligger ved Adriaterhavet og er hovedstaden i den italienske region Puglia. Byen er ikke et særlig kendt turistmål, selv om der er et par seværdigheder og den er bekvemt placeret for besøgende, som ønsker en base for at udforske det omkringliggende område. Byens historiske centrum er placeret på et næs, der rager ind i Adriaterhavet. Det meste arkæologi i byen ligger i de smalle gader i Vecchia Bari kvarteret, som er berømt for at være forvirrende for besøgende, der ofte farer vildt. Baris mest berømte kirke, Basilica di San Nicola fra det 11. århundrede, ligger mellem havet og den gamle bydel. Kirken er dedikeret til St. Nicholas og blev bygget for at huse hans jordiske rester, som stadig ligger i krypten.

Fra Bari havn er der færgeforbindelser til Durres, Igoumenitsa, Cephalonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.