Elba

Sammenlign færger fra Elba til Italien

Der er flere færgeoverfarter fra Elba til Italien. Færger forbinder pt. 3 havne i Elba med 2 Havne i Italien.

Der er 60 afgange dagligt på 4 ferry routes som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar & Blu Navy. Den kortest overfart tager omkring 0 time 20 minut (Piombino).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Elba og Italien. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Elba Italien kort

Tryk her for kort

Færger fra Elba til Italien

Om Elba:

Elba er den største ø i det toscanske øhav, der ligger 10 km fra den italienske nordvestlige kyst.

Elba, som er kendt for at være placeringen af Napoleons eksil i 1814, er også berømt for sin smukke naturlige skønhed med sit klare blå vand, forrevne kystlinje og uberørte strande.

Den har også et multi-farvede undervands landskab bestående af koralrev, blå fisk, hummere, søstjerner og endda et sunkne skib, hvilket gør det til et paradis for dykkere og snorklere.

Efter en dag ved havet, kan man besøge et af de fascinerende museer, som viser en række arkæologiske fund, eller Napoleons fantastiske Villa dei Mulini, for et indblik i øens rige historie.

Som den mest besøgte og populære ø i det toscanske øhav, har Elba et omfattende færge netværk med flere havne, der leverer færgeservicer til de omkringliggende øer og det italienske fastland.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.