Stromboli til Salina færge

Stromboli Salina færgeruten forbinder Æoliske Øer med Æoliske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines Fast Ferries sejler op til 19 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 5 minutter mens Siremar servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 5 m.

Der er 23 overfarter Uge på Stromboli Salina ruten mellem Æoliske Øer og Æoliske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Stromboli - Salina færgeselskaber

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 19 Afgange Ugentlig 1 time 5 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 4 Afgange Ugentlig 2 t 5 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Stromboli Salina Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Stromboli Salina ruten er for en bil og 1 passager.

Stromboli Guide

Den lille ø Stromboli ligger i Det Tyrrhenske Hav, ved den nordlige kyst af Sicilien, Italien. Øen er del af den Æoliske øgruppe og er placeringen af en af tre aktive vulkaner i Italien. Der er en række ting besøgende kan lave på øen. Man kan slentre gennem hovedbyen på øen og nyde den smukke udsigt. Alternativt, er Stromboli det perfekte sted for en sejltur rundt om øen. Fra havet kan vulkanen tydeligt ses. For de mere aktive og modige, kan man klatre vulkanen og få et nærmere kig på krateret.

Der er færgeforbindelser til Sicilien og fastlandet.

Salina Guide

Den italienske ø Salina er en af de Æoliske Øer og er en destination for naturelskere, der forelsker sig i øens smukke landskab, der består af vulkanske klipper og skråninger med oliventræer og kapers. Øen er mindre fyldt end Lipari og er den grønneste og mest frugtbare i øgruppen og er kendt for sine charmerende landsbyer. Rinella har en dejlig havn, som er det perfekte sted at se de smukke solnedgange. På den østlige del af øen ligger landsbyen Pollara, hvor man kan tage en trappe ned til havet, hvor man finder den berømte kystlinje, hvor filmen II Postino blev indspillet. Dette er Salinas smukkeste strand, med lavvandede, varmt, klart vand.

Øen kan nås med flyvebåd og SNAV færgen fra Messina på øen Sicilien.