Ischia til Pozzuoli færge

Ischia Pozzuoli færgeruten forbinder Napoli-bugten med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Medmar sejler op til 6 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time mens Caremar servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time.

Der er 56 overfarter Uge på Ischia Pozzuoli ruten mellem Napoli-bugten og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ischia - Pozzuoli færgeselskaber

  • Medmar
    • 6 Afgange Dagligt 1 time
    • Få pris
  • Caremar
    • 14 Afgange Ugentlig 1 time
    • Få pris

Gennemsnitlige Ischia Pozzuoli Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ischia Pozzuoli ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ischia Guide

Den italienske ø Ischia ligger i det Tyrrhenske Hav, i den nordlige ende af Napolibugten, omkring 30 km væk. Ischia er den største af Phlegrean øerne, og dens terræn er præget af bjerge, som næsten dækker hele øen, med det højeste punkt på 788 m.

Øens termiske kurbade er en stor attraktion, og tiltrækker mange besøgende fra både Europa og Asien. De varme kilder og det vulkanske mudder skyldes vulkansk aktivitet på øen. Men der er mere til Ischia end de termiske kurbade. Castello Aragonese er nok en af de mest populære attraktioner på øen.

Der er færgeforbindelser mellem Ischia og Napoli, Pozzuoli og Procida.

Pozzuoli Guide

Den italienske by Pozzuoli ligger omkring 10 km øst for Napoli og blev grundlagt af en gruppe landflygtige fra den græske ø Samos og var oprindeligt navngivet Dicearchia. Byen ligger mellem Posilipo og Misenum og er i dag et vigtigt center for ”Campi Flegrei”. Byens geografiske position, dens historiske tradition som en kurby og tilstedeværelsen af antikke romerske monumenter, gør Pozzuoli til et vigtigt og populært turist- og kommercielt centrum. En af de mest populære attraktioner i byen er Macellum of Pozzuoli, som var en markedet bygning af romersk koloni af Pozzuoli.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Ischia, Casamicciola og Procida.