COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Moby Lines

Moby Lines forbinder det italienske fastland med øerne Sardinien, Korsika og Elba med en flåde af farverige skibe.

Med Moby Lines 130 år af tradition og erfaring indenfor færgeindustrien, er du garanteret en komfort som normalt er forbeholdt krydstogtskibe mellem Italien, Sardinien, Korsika og Elba.

Med Moby Lines er du ikke bare ”på vej”; ferien er allerede begyndt så snart du træder om bord! Med Moby Lines kan du rejse i behagelige omgivelser med en hjertelig atmosfære.

Moby Lines cruise færger har en særlig karakter, hvilket er afspejlet i atmosfæren om bord og det smukke indre-design, og stræber efter at opfylde alle passagerers ønsker. Med talrige havne at starte rejsen fra og ruter at vælge imellem, er Moby Lines udstyret med alt nødvendige, for at gøre din tur så mindeværdig og afslappende som mulig.

Med directferries.dk kan du finde Moby Lines sejlplaner, billetpriser og booke Moby Lines færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Moby Lines med alternative færgeselskaber.

Alle Moby Lines ruter

Moby Lines kundeanmeldelser

 • "Godt skib, men 2 timers forsinkelse uden grund"

  Vi brugte Moby i oktober 2016 mellem Genova – Olbia – Genova. Mens vi var tilfredse med skibet og tjenesten om bord, var vi forsinket over 2 timer begge veje, på trods af puntklig afgang og perfekt vejrforhold. På vejen til Olbia gjorde det ikke så meget, men på vejen tilbage til Genova, betød det, at vi ikke nåede vores togforbindelse, så måtte købe nye billetter og ankom 4 timer for sent til vores endelige destination. Til vores overraskelse, forklarede personalet, at dette overhovedet ikke var en forsinkelse, da skibet ikke kunne sejle hurtigere. Mens vi godt forstår, at Moby kan beslutte at ændre skibet på ruten, ville vi nu forvente, at blive meddelt om dette. Selskabet har vores e-mail adresse og burde have brugt den.

  Læs mere Læs mindre
 • "Moby færge"

  Rigtig god overfart med behagelig kabine.

  Læs mere Læs mindre
 • "Sardinien"

  Skilte til havnen var forfærdelige, det var meget forvirrende at finde havnen og stressende, når man ikke er 100% sikker på, hvor man skal hen. Der var ikke nok sæder på færgen, og faciliteterne til børnene var begrænset og overfyldte det ville have givet mening, hvis tv området var længere væk fra legeområdet. Indgang til færgen Olbia til Genova var meget forvirrende, da de ville have, at alle bil passagerer gik ombord, lyst i værelset virkede ikke... Maden var fin, personalet var hjælpsomme.

  Læs mere Læs mindre
 • "Korsika til Sardinien"

  En god lille færge med hjælpsomt personale.

  Læs mere Læs mindre