Moby Lines
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Moby Lines

Moby Lines forbinder det italienske fastland med øerne Sardinien, Korsika og Elba med en flåde af farverige skibe.

Med Moby Lines 130 år af tradition og erfaring indenfor færgeindustrien, er du garanteret en komfort som normalt er forbeholdt krydstogtskibe mellem Italien, Sardinien, Korsika og Elba.

Med Moby Lines er du ikke bare ”på vej”; ferien er allerede begyndt så snart du træder om bord! Med Moby Lines kan du rejse i behagelige omgivelser med en hjertelig atmosfære.

Moby Lines cruise færger har en særlig karakter, hvilket er afspejlet i atmosfæren om bord og det smukke indre-design, og stræber efter at opfylde alle passagerers ønsker. Med talrige havne at starte rejsen fra og ruter at vælge imellem, er Moby Lines udstyret med alt nødvendige, for at gøre din tur så mindeværdig og afslappende som mulig.

Med directferries.dk kan du finde Moby Lines sejlplaner, billetpriser og booke Moby Lines færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Moby Lines med alternative færgeselskaber.

Alle Moby Lines ruter

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Moby Lines kundeanmeldelser

 • "God oplevelse"

  Det hele var meget godt

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt OK"

  Fin sejltur både mellem Livorno-Olbia, og Santa Terese Di Gallura-Bonifacio. Ingen problemer med check in selvom vi kun havde bekræftelserne på mobilen, da vi ikke havde printet dem.

  Læs mere Læs mindre
 • "Godt skib, men 2 timers forsinkelse uden grund"

  Vi brugte Moby i oktober 2016 mellem Genova – Olbia – Genova. Mens vi var tilfredse med skibet og tjenesten om bord, var vi forsinket over 2 timer begge veje, på trods af puntklig afgang og perfekt vejrforhold. På vejen til Olbia gjorde det ikke så meget, men på vejen tilbage til Genova, betød det, at vi ikke nåede vores togforbindelse, så måtte købe nye billetter og ankom 4 timer for sent til vores endelige destination. Til vores overraskelse, forklarede personalet, at dette overhovedet ikke var en forsinkelse, da skibet ikke kunne sejle hurtigere. Mens vi godt forstår, at Moby kan beslutte at ændre skibet på ruten, ville vi nu forvente, at blive meddelt om dette. Selskabet har vores e-mail adresse og burde have brugt den.

  Læs mere Læs mindre
 • "Moby færge"

  Rigtig god overfart med behagelig kabine.

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking