Patras til Venedig færge

Patras Venedig færgeruten forbinder Grækenland med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 33 timer 31 minutter mens Anek Superfast servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 32 t 1 minut.

Der er 4 overfarter Uge på Patras Venedig ruten mellem Grækenland og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Patras - Venedig færgeselskaber

  • Minoan Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 33 t 31 m
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 2 Afgange Ugentlig 32 t 1 minut
    • Få pris

Gennemsnitlige Patras Venedig Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Patras Venedig ruten er for en bil og 2 passagerer.

Patras Guide

Den græske by Patras er den regionale hovedstad i det vestlige Grækenland. Byen ligger ca. 215 km vest for Athen, den græske hovedstad og har udsigt over bugten af samme navn. Patras er det kommercielle centrum for regionen, og dens havn spiller en vigtig rolle i handel mellem Grækenland, Italien og det øvrige Europa. Patras Karnival er et af Europas største og mest farverige, og afholdes i byen hver februar. Det nydes af mange mennesker.

Det er færgeforbindelser fra byens havn til De Ioniske Øer og Korfu, som er en kort færgetur væk. Den sydlige italienske kyst er også indenfor rækkevidde fra Patras. Der er mange butikker, cafeer, restauranter og hoteller i byen.

Venedig Guide

Den italienske by Venedig blev grundlagt for mere end 1500 år siden, og ligger på 117 forskellige øer, der er forbundet af over 150 kanaler og 400 broer. Denne smukke bys historiske centrum er opdelt i seks bydele, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venedigs bygninger understøttes af træpæle, der er blevet drevet dybt ned i jorden for at skabe et solidt fundament.
Venedig er en af de mest besøgte, og smukkeste, byer i verden og har mange populære attraktioner, inklusiv Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en af de mest berømte seværdigheder i byen. I Venedig finder man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palads, og Accademia Gallery, som indeholder mesterværker fra det 14. århundrede frem til det 18. århundrede fra nogle af verdens største kunstnere, inklusiv Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.