Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Positano - Napoli er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Positano - Napoli færgeselskaber

  • 2 Sailings Weekly 1 hour 10 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 1 hour 25 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 50 min
  • Get price

Positano til Napoli færge

Positano Napoli færgeruten forbinder Italien med Italien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Positano Jet sejler op til 2 gange Uge, NLG 4 gange dag & Alilauro servicen er tilgængelig op til 4 gange Uge.

Der er 34 overfarter Uge på Positano Napoli overfarten mellem Italien og Italien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Positano Guide

Den italienske landsby Positano ligger på Amalfikysten i Campania regionen. Landsbyen begyndte livet som en fiskerby, og er i dag en chic by, som er berømt for sine hoteller og butikker langs de snoede trapper, der forbinder byen og klipperne over. Bygninger er stablet oven på hinanden, på stejle skråninger. På landsbyens åbne områder dyrkes der grøntsager og frugt, som trives i dens frugtbare vulkanske jord. Landsbyen har et par grusede strande, hvilket er sjældent i et område præget af stejle klipper. Dele af strandene er gratis, men nogle dele er blevet afspærret, hvor besøgende skal betale for at bruge en solseng. Desværre er der ikke mange billige muligheder i Positano, selv om restauranterne tilbyder et stort udvalg af muligheder.

Der er færgeforbindelser fra Positano til Amalfi, Capri og Salerno.